Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka www

nerwica...choroba

Polecane posty

Gość kafeterianka www

poradzcie prosze..mam 28 lat od pieciu lat lecze sie na nerwice,zniszczyla mi ona zycie..ale to dluga historia,mam nerwice lekowo-napadową zastanawiam sie czy moglabym sie starac o ręte , nie jestem w stanie podjac zadnej pracy niestety,pisze niestety bo wczesniej bylam aktywną osobą ..pracowalam a nerwica dopadla mnie pewnego dnia..i jest ze mna do dzis....straszna choroba kto jej nie przezyl nigdy nie zrozumie co taki czlowiek w sobie przezywa... czy mam jakies szanse....? wychowuje sama dzieci..pare groszy zawsze sie by przydalo..

skoro się leczysz, to zapytaj swojego psychiatry, czy masz szansę na rentę, powinien wiedzieć, czy na taką jednostkę mozna się starać o rentę, czy nie

Gość zuza1222
taka mloda dziewczyna a chora. straszne wspolczuje

Gość kafeterianka www
dziekuje dziewczyny...slyszalam rozne opinie na ten temat jednym daja drugim nie jak nie spruboje to sie nie dowiem..ale znajac nasze realia napewno nic nie zdzialam....trzeba brac tabletki i dusic wszystko w sobie.. :(

spróbuj, moze się uda nazbieraj jak najwięcej zaświadczeń o innych chorobach, jesli je masz i ze wszystkim do ZUS-u