Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajacadziewczyna

pytanie o przent

Polecane posty

Gość kochajacadziewczyna

Za niedlugo Dzien Chlopaka i chcialabym dac mojemu ukochanego jakis drobiazg. Nie jest to wazne swieto ale ja zawsze na dzien kobiet dostane chociaz kwiatka wiec wypadaloby tez pamietac o plci przeciwnej. Pomyslalam sobie ze moze po prostu zamowie dla Niego torcik czekoladowy z napisem "kocham Cie" lub "dla mojego kochanego mezczyzny" tak na oslode zycia. Uwazacie ze to dobry pomysl, spodobaloby wam sie cos takiego ? dodam ze moj chlopak ma 20 lat :)

Gość Brzydula Bety.
A ja taki torcik dalam ukochanemu na walentynki a ma 24 lata z napisem Kocham Cie, nawet zdjecie sobie zrobil na pamiatke. ja dostalam od niego rozyczke czerwona;) A teraz kupie mu jakies fajne bokserki 2 sztuki widzialam ze smiesznymi motywami:)

Torcik fajny pomysł, jesli lubi słodkości ;) Bokserki tez ok, ja swojemu kupiłam bluzkę. Wielka (ale bez przesady :D ) czerwona poduszka-serducho też byłaby ok, ja swojemu rok temu kupiłam z napisem "Kochaj mnie..." :P

No tak mi tez brak pomyslow, zwlaszcza ze we wrzesniu mial urodziny a ciezko tak szybko wymyslic cos nowego :). Rok temu dostał poduszke z nadrukowanym naszym wspolnym zdjeciem i napisem Kocham Cie i do tego golarke, innym razem duzy obraz taki o jakims mi kiedys opowiadal ;), na inna okazje koszulke. W tym roku pomyslow brak :(