Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajacadziewczyna

pytanie do chlopakow

Polecane posty

Gość kochajacadziewczyna
A poza tym kupienie torcika wcale nie wyklucza wieczornych zabaw w lozku :P

Gość maly ksiaze
kochajacadziewczyna a jakich odpowiedzi sie spodziewasz? ;D ja tam wiem ze kazdy facet lubi sex , co do innych rzeczy to ludzie sie różnia - my nie znamy twojego faceta - to skad do chuja pana mamy wiedziec co mu sie spodoba ? Nawet nie powiedziałas czym sie chłopak interesuje i oczekujesz ze wyskoczymy z jakas genialna propozycja... osobiscie nie lubie zadnych zbieraczy kurzu , kubek tez mam ulubiony i nie potrzebny mi drugi wiec takie prezenty by mnie tylko wkurwiły bo a) bym musiał udawac ze zajebiscie mi sie podoba b) zademonstrowało by to jak dobrze mnie osoba zna... juz bym wolał nic nie dostawac, zyczenia by wystarczyly. Ty chyba jestes mało kreatywna wiec moze złoz tylko zyczenia...

Gość kochajacadziewczyna
Ja nie pytam was o podsuwanie pomyslow co dac w prezencie tylko pytam czy moj pomysl nie jest jakis strasznie glupi. Nie uwazam zebym tym pokazala jak malo kreatywna jestem. Znam go dosc dobrze i z prezentami wiekszymi nie mam problemu ale wlasnie chodzi mi o to ze ma to byc cos drobnego i niekoniecznie musi byc zwiazane z zainteresowaniami i pasjami .

Gość kasia12785
Super pomysl :) tez skorzystam, dzieki

Gość justmenotyou
Moze pomysl nad czyms innym albo chociaz sama zrob ten tort

Gość taki jeden...
On pewnie nawet nie wie, że coś takiego jak dzień chłopaka istnieje ;-) Ja bym się ucieszył z torciku i uznał go za miły gest.

my w szkole na dzień chłopaka dawaliśąmy chłopom rolkę papieru toaletowego żeby dupy nie zapominali podetrzeć i dezodorant żeby im spod pach nie waliło bo się większośc nie myje brudaasów :P

Gość bghdg
To fajnych mialas kolegow ze sie nie myli i nie podcierali tylka :P