Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia524

kolczyk w nosie

Polecane posty

Gość anusia524

Hej mam straszny problem. Kreci mnie aby zrobic sobie kolczyk w nosie. chce sie dowiedziec czy to boli, ropnieje itd.itp. ale mam jeszcze jeden problem rodzice jak ich przekonac zeby pozwolili mi zrobic kolczyka w nosie. piszcie blagam oraz prosze

Gość przeszuyakj forum były już
takie wątki

Gość ona30061990
Ja miałam 16lat jak postanowiłam zrobic sobie kolczyka własnie w tym miejscu:) poszłam...kosmetyczka przemyła nosek nastepnie zrobila kropeczke mazakiem abym zobaczyła czy w tym miejscu mi pasuje itd:) no i stało sie:) nie bolało wcale:D wiadomo dziurka ropiała ale po 2 dniach zmienilam kolczyka na zlotego i zagoilo sie idealnie:) pozdrawiam:)

Gość Wiki tRiki
Nie chodzi się do kosmetyczki na przeklucie noska !!! Nie róbcie tego. Wiem że wiele z was mialo nos przekluwany u kosmetyczki i zaraz sie zacznie krzyk ze przeciez wszystko ok i pieknie sie zagoilo ale... Od przekluwania miesc jak nos, język, brew, pepek itp itd są PIERCINGERZY. Kosmetyczka moze co najwyzej uszy przekluc i to tylko przy opuszkach. Piercinger to osoba doświadczona z odpowiednim sprzętem wiec idz do miejsca nie ma kosmetyczki a jest ktos z doswiadczeniem w tej dziedzinie.

Gość Ewelinka13
Właśnie razem z koleżankami mamy 13 lat chciałysmy se zrobic w wakacje ale czy to nic nie boli ?