Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stupenda

Smutno mi, facet do ktorego COS poczulam olal mnie

Polecane posty

Gość stupenda

ehhh i po co ja go poznalam?

Gość hajdaczka
podnies dumnie glowe idz do przodu i nie ogladaj sie za siebie.....chyba ze tylko po to zeby mu sie rozesmiac w twarz

Gość takie zycie

Gość stupenda
dzieki 🌻 ale to boli tym bardziej, ze zmydlil mi oczy, zupelnie uspil moja czujnosc, mowil tyle pieknych slow, snul plany, po czym okazalo sie ze to tylko gadanie do tego byl to pierwszy facet po 3ch!!! latach do ktorego cos poczulam ile znow mam czekac?

Gość agniesiiiaaaa
nie matrw sie .,.. tego kwiatu jest pół światu!!!

Gość stupenda
najgorsze ze zrobil to bez slowa wyjasnienia mogl napisac chociaz "sory ale nic z tego nie bedzie pa" a nie zamilknac i nie odpowiadac na smsy.... nie wiem co jest ze mna nie tak

Gość Poznaniak85
widze, że faceci zaczynają stosować wasze metody...pretensje do siebie bo nas tego nauczyłyście :)

Gość never again
niektórzy faceci tak robią,nie pozostaje nic innego jak zapomnieć,nie pisz wiadomości do niego,olej go tak jak on ciebie,może zrozumie,że coś stracił,uwierz czas leczy rany

Gość Artur Borubar
Zdarzają się takie przypadki. Moja znajoma miała tak samo, okazało się, że tamtem chłopak, który zamilkł po tym jak ją adorował przez 1,5 roku zrobił dziecko innej:).

Gość stupenda
tez sadze ze ten 'moj' ma inna ja zawsze bylam fair, nie podobasz mi sie to ci to mowie, nie chce miec z toba kontaktu-tak samo nie obiecuje nie wiadomo co, a na smsy odpisuje zawsze zycie uczy ze nie warto byc dobrym dla innych

po prostu poszedł na fajną imprezkę i znalazł ciekawszy ( łatwiejszy??) obiekt życie:classic_cool:

Gość gswetrq
no ja mam dokladnie tak samo, tylko, ze w moim przypadku mozna sie bylo tego spodziewac - nie wygladal od poczatku na swietego, wiec sama jestem sobie winna

Gość gswetrq
Ja wiem, że on sie jeszcze odezwie, na 100 %. ale postanowiłam już mu nie odpisywać

Gość mi tez jest przez to smutno
normalnie czuje jakbym czytala siebie. widze ze to nie sa jakies odosobnione przypadki kiedy facet zaczyna olewac kobiete, skoro sa tacy maczo to czemu nie maja odwagi powiedziec nam prawdy, ze np to nie TO. oni wola zerwac wszystkie kontakty, bo... tak jest najlatwiej