Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaasjaa

przejedzona przed okresem

Polecane posty

Cześć Kobietki! Powiedzcie mi czy znacie jakiś sposób na nieobżeranie się przed okresem? Zarzuciłam pigułki antykoncepcyjne i nie mogę poradzić sobie sama ze sobą... To mój drugi cykl bez tabsów...dziś dostałam okres a przez cały ostatni tydzień jadłam i jadłam i jadłam...Noi czuję się z tym fatalnie, dziś nie dość że potwornie boli mnie brzuch to jeszcze jest mi perfidnie niedobrze i mnie mdli...czuję się jak balon, wszystko mi się przewraca w żołądku, jestem przepełniona i ociężała. I nie mówcie żebym po prostu tyle nie jadła przed okresem...to jest po prostu niemożliwe...

Gość ja pomimo iż biorę tabsy
to i tak też wpieprzam wszystko przed okresem:oJedyny plus tego,ze tabsy powduja ze okres jest regularny,bezbolesny i mniej obfity no i ochrona antykoncepcyjna jest.T|ez chcialabym wiedziec jak zmniejszyc PMS:(

Gość zła zazula
Ja mam to samo. Ciągle bym coś jadła. W dodatku piję bardzo dużo i zatrzymuję wodę już na dzień dwa przed okresem. Jak się jeszcze nawpieprzam czuję się jak balon. I wcale nie muszą być to jakieś duże ilości jedzenia, nawet jak jem normalnie to mam brzuch jakiś duży i wypchany i czuję się jak słonik :( zawsze też trochę puchną mi nogi i cała jestem jakaś taka obła:( Kilka dni później znów jestem wiotka.