Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka__

Zakochane bez wzajemności, zadurzone w kumplach, pogubione w tym wszystkim

Polecane posty

Gość christina a.
Ja nie potrafie podjac decyzji, po prostu nie potrafie. Wiem, ze pewnie powiecie ,ze w takim razie og nie kocham ale problem polega na tym ze ja nie wiem czy go kocham, wiec ze na pewno jest kims wiecej niz zwyklym kumplem. Moze jest takis sposob, zeby to sprawdzic ? :)

Gość Jolka__
Ojej, myślę, że najlepszym sposobem byłoby zaryzykowanie jednak... A może mówie tak bo właśnie w takim nastroju się dzisiaj obudziłam ?? :) Swoją drogą, to bardzo komfortowa sytuacja, jak od Ciebie wszystko zależy ;) chciałabym tak mieć - żartuje oczywiście.

Gość Jolka__
Jestem z Trójmiasta. Ale widziałam, że jesteśmy rówieśniczkami :)

Gość Jolka__
A w odpowiedxi na Twoj post w innym temacie - nie gadałam z nim. Właśnie nie wiem jak to rozegrać. Chciałabym, jak już mówiłam, żeby to było coś niebanalnego... A napisałam tak, bo nie wiadomo, jak to sie zakończy. Jeśli zdobędę się na odwagę i on nadal będzie sie zachowywał jak do tej pory - dołączę do Was i postaram się wyrzucić go z moich myśli.

Jolka a moze zaproponuje mu kino czy cos...no wiesz przyjacielki wypada:-P kto wie moze chłop sie rozkręci:-P

Gość Jolka__
Niby nie, ale ja się boję, że on nie zrozumie tak subtelnego znaku, bo wiesz, my się spotykamy naprawdę często i robimy różne rzeczy, więc jest prawdopodobieństwo, że on nie skuma i powie "no super, juz dzwonie do reszty i idziemy" albo że po prostu "super, idźmy" :)

no ale Jolka moze zczaji...tego nie wiesz...no musisz cos zrobic bo sie zameczysz kobieto...mowie Ci woz albo przewoz...tym bardziej ze sie juz calowalisice:-P Kobietko wiesz co...powiedz mu ze sie w nim zakochalas i tyle:-D

Gość Jolka__
O Maj Gad ! Nie przeszłoby mi to chyba przez gardło !! :) No właśnie wiem, że muszę coś zrobić, ale nie wiem czy można mówić, że się zakochałam.... :)

Jolka ale Ty niezdecydowana dziewucha jestes:-D to juz sama nie wiem...ja bym mu powiedziala i tyle:-D