Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malaiko

ehhh...i co dalej ?

Polecane posty

dzwoni raz na dzień...może z powinnosci ? żadko ukazuje uczycia, kiedys słyszalam codziennie kocham cie..a teraz raz na jakis czas.. jest na gadu , ja tez..nie napisze. nie pisze esków..zeby mnie uszczesliwic czy przypomniec o sobie..jak kiedys.. nie prawi komplementów..nie pamietam kiedy usłyszłam od niego ; slicznie wygadasz?! a na dodatek dzisiaj dowiaduje sie roznych rzeczy od kumpeli , która jest z jego kumplem.. np.jadziemy w góry z innymi znajomymi..postanowilismy razeM! A dzisiaj kumpela do mnie ; słyszalam ze jedziemy razem w góry :/ , ze moj facet powiedzial jej facetowi ze jedziemy z nimi :/ nie no bosko..a ja ? czemu nic nie wiem ?! super...

Gość dwudziesty dzien dupy
:D

Gość białyoleander_23
u mnie było dokładnie tak samo...identycznie, niestety był to początek końca. nie udało się już nic uratować bo w nim skończyło się uczucie....a na to nie ma ratunku. bez uczucia nie ma co walczyć

Gość Coala na tree
olaboga:) to zrob cos z tym!!! albo cierp i przestan sie skarzyc!!!

A co mu niby powiesz? Pisz do mnie czułe sms-y? Mów mi częściej kochaj? Nie martw się tak teraz. Miałam podobną sytuację i też mi było przykro. Ale to nie koniec świata. Są inne chłopaki

Gość białyoleander_23
u mnie to bylo tak.. kiedys wielka milosc, od poczatku bylismy pewni, ze jestesmy dla siebie pisani..po jakims czasie po prostu ulecialo z niego uczucie, nie wiem jak, nie wiem kiedy, nie wiem czemu..cierpie na maxa, chociaz to ja to skonczylam bo ile mozna dopraszac sie o uczucie, ktorego juz nie ma ... stracilam milosc, ale musze zyc dalej..i zyje, chociaz wiem, ze nigdyjuz nie bede taka sama

Gość białyoleander_23
teraz wiem (minęły dopiero 4 m-ce od rozstania, związek trwał kilka lat), że potrzeba czasu żeby poradzić sobie z uczuciami. tylko czas pomoże..nic więcej, u mnie ten proces 'leczenia ran' nadal trwa i pewnie jeszcze potrwa, ale chce byc dobrej mysli i chce wierzyc, ze bede jeszcze kiedys szczesliwa