Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniaczek123

odnośni tuszu do rzęs

Polecane posty

Gość jaki przedział cenowy masz...
...na myśli? Dramatic Look jest dobry ale drogi, bo kosztuje ok 50złotych. Ja polecam Maybelline Turbo Boost z tch tańszych najlepszy i świetnie pogrubia rzęsy.

36 złotych to kosztował w promocji:) Turbo Boost kosztuje około 20 a jest prawie tak samo dobry.

Gość mxjdncnc
nie gadac bzdur. normalna cena w douglasie tuszu 2000calorie to 36 zł. zgadzam sie ze jest najlepszy. ja wczoraj w promocji w douglasie kupilam masterprice max(normalnie 46 zł) +2000calorie za 49 zł. Polecam bardzo tanio:) co do tuszow meybeline czy rimmel nie kupuj tego szajsu, osypuje sie i nie daje takiego efektu

To chyba mieszkamy na różnych pólkulach:) Ja go widziałam w promocji za 37,99 a teraz jest w normalnej cenie za 40 pare złotych.

jak ktoś ma beznadziejne rzęsy to dla niego Meybelline czy Rimmel jest szajsem niestety:)

w super pharm i rossmanie sa bez promocji po 36zl, tam glownie go kupuje, a i w douglasie w tej cenie widzialam

a skoro tak to kurczę przepłaciłam niestety.Kupowałam go w drogerii takiej małej, w razie gdybym miała go kupic to pójde do rossmanna.