Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalallala

pytanie dotycznące szkoły.....

Polecane posty

Gość lalallala

czy w opisie należy umieścić własną ocenę???

Gość kolter
czego ocenę? swojej pracy czy szkoły, bo się wyrażasz niejasno.

Gość lalallala
czy w opisie należy umieścić własną ocenę??? bo idę teraz do 1gim w nowej skzole i zawsze mnie uczono że tak. a moje wszystkie koleżanki z nowej szkoły nie napisały swojej oceny... mamy napisa opis jakiejś budowli, obrazu, rzeźby. koleżanka napisała to według planu który gdzieś tam wyszukała: 1. akapit - przedstawienie postaci 2 - wygląd zewnetrzny 3. nastrój 4. tło zdaje mi się że to jest opis do jakiegoś obrazu na którym jest jakaś postać i ie pasuje on do np. rzeźby czy archiektury... no bo skąd w rzeźbie na przyukłąd tło albo w budowli nastrój znaleść??? nastrój może być wiersza, obrazu ale nie budowli. Ta koleżanka napisała o rzeźbie według tego planu... moim zdaniem napisała źle. sądzę, ze opis powinno się pisać: 1. przedstawianie postaci (Budynku, rzeczy) 2. dokładny opis zewnętrzny 3. ocena w większości źródeł tak jest ale idę do nowej skzoły i to moja 1 praca z Polsiego i chciałabym dobrą ocenę złapać więc się tutaj pytam.. mam rację czy nie????????

Gość duzzooooooo
piszesz tak grafologu: - mam na imię Zosia i bardzo chciałabym o to byście mnie przyjęli do waszej szkoły. - bardzo lubię konika Pony i jego przyjaciółkę Barbie. - kocham mamusie, tatusie, babusie i dziadziusia. - mam liczne zainteresowania: lubię malować, czesać się, tańczyć przed lustrem i pożyczać od mamy buty [niestety o dziesięć rozmiarów za duże]. - mam również kody dozorcy.

Gość lalallala
duzzooooooooo - tak?? doprawdy/??? dziękuję bardzo, zaraz przepiszę... a na serio to ktoś odpowie??????

Gość lalallala
błagam niech ktoś odpowie