Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuświadomionaaaa

test ciążowy

Polecane posty

Gość nieuświadomionaaaa

jest dośc duże prawdopodobieństwo że jestem w ciąży, w 29 dniu cyklu pojawiło mi się krwawienie ale po dwóch godzinach ustało i nie mam @ do dziś tj. do 31 dnia cyklu. Mam pytanie czy test ciążowy muszę z porannego moczu zrobic czy mogę z późniejszego?

według mnie możesz dziś i powinien byc wiarygodny.Oczywiście lepiej rano .Szczerze mówiąc to nawet jak dzis wyjdzie negatywny tak czy siak będziesz chciała go powtórzyć

zrób jutro rano, bo jak wyjdzie negatywny to i tak będziesz się zastanwiala czy przez przypadek stężenie hormonu nie było za małe i będziesz robić jeszcze jeden test :)

Gość nieuświadomionaaaa
dzieki ola za odzew, ale dziś to juz nie mam możliwości zdobycia testu, ale jutro pierwsze co to apteka, Tylko nie wiem czy może ten poranny mocz do słoiczka i do lodówki a jak kupię test to oznaczę czy raczej ze swiezego moczu?

Gość zuza-
Myslicie ze jest sens robienie testu mimi ze dostałam miesiączkę???@była spozniona o 4 dni...bardzo liczyłam ze moge byc w ciązy wszystko na to wskazywało...no ale teraz pokazało sie krwawienie....czy jest dla mnie jeszcze szansa??dziekuje za odpowiedz..