Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy...

Czy ma ktoś program TV??

Polecane posty

Gość Pomocy...

Oglądałam w niedziele takie jeden film o ludziach którzy ukrqadli jakies pieniądze...potem chowali sie przed policją w jakiejś restauracji i tam byly inni bandyci itd. Ale nie wiem jak ten film ise nazywał a na necie program podany jest wstecz najdallej na wczoraj. Tamten film zaczął sie ok 20 ale cholerka nie pamiętam najim programi. wie ktoś o czym mówie? A jeśli niue to mozecie spr w pragramie TV ale takim w formie gazety? W gre wchodzą prgramy polsat, tvp2 tvp1 tvp4. Z góry dzieki:P

Gość Pomocy...
Prosze to wazne!

Gość Pomocy...
Sorki...chodziło mi o sobote:P

Gość rewfrefw
nie pamiętam, nie oglądałam, nie mam programu ale zwróciłam uwagę na opis filmu więc wiem o jaki chodzi... może razem dojdziemy, tytuł był dwuczłonowy, z przecinkiem, coś w rodzaju "żyć szybko, umierać młodo" (ale nie taki akurat)... może ktoś będzie wiedział więcej

Gość rewfrefw
nie, glen, to nie ten autorka tematu dobrze opisała treść, tam do restauracji trafiają bohaterowie, biorą zakładników, a w środku sa inni bandyci (tyle wiem z opisu filmu)

Gość rewfrefw
mi się wydaje że to dotyczyło soboty ciekawe czy gdybym przeszukała w historii wejść na strony internetowe, tamten opis filmu bym znalazła (w internecie sprawdzałam program) jak będę miała dostęp do kompa to spróbuję (ale to za parę godzin)

Gość rewfrefw
Uuuuuuuuuuuuuuuuhahahahaha! Przeszukałam swojego explorera i firefoxa (historię), przetrzepałam kafeterię wiele razy, i cofając się po stronach, i przez przeszukiwarkę, założyłam osobny topik, w końcu znalazłam ten temat... I co? Już ktoś podał że to "Konflikt interesów". :D Mam nadzieję że autorka tematu tu zajrzy.