Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ORKA ORKA

ile razy dziennie i czy chętnie ???????????

Polecane posty

Gość ORKA ORKA

Hej. Mam 26lat. Jestem 2 lata z moim narzeczonym. Mam pytanie czy dużo jest kobiet, które kochają się 2-3 razy dizenie i wcale ich to nie "męczy" tzn. mają duży popęd ??? Jak to jest w waszych związkach i małżeństwach ?? Czy często robicie to dla partnera/ męża ???

Gość Ja kiedys 7 razy
w ciagu calego dnia, i na poczatku mialam podniesione libido, teraz wystarczy mi wlasnie 2-3 razy dziennie:]

Gość eowa
ja to robie dla siebie, bywa ze i 3x dziennie, bywa ze to on juz nie daje rady:D

Gość Ja kiedys 7 razy
Ja lubie kochac sie ze swoim chlopakiem i nie zmuszam sie do seksu, lubie czasami powiedziec do niego:hey pieszczoszku mam ochote na sexik z Toba. I wiem ze on na pewno tez:D

Gość hehe ja też czasem mam ochote
z łóżka nie wychodzić, czasem mój misiek zaniemoże już. niestety musze sie jednak ograniczać bo po takich ostrych dzniach mam zapalenie pęcherza:( a to już nie jest przyjemne

Gość Anjjja
Bylo ostatnio w zdrowi na obcasach ze zwykle zapalenie pecherza pojawia sie gdy czesto uprawiamy sex.

Gość lampka polnocna11
zaryzykuje jednak stwierdzenie ze zaspokojona kobieta nie bedzie chciala kochac sie 3 razy dziennie :) a teraz linczujcie :)

Gość to zależy wiesz
zaspokojona... ale na jak długo, godzine czy cały tydzień:)

Gość Anjjja
Ja w sumie to nie jestem zaspokojona po 1 seksie, nawet po 3 tez nie, jakos nie potrafie miec orgazmu pochwowego mimo eksperymentowania w roznych pozycjach, czuje sie zaspokojona jedynie wtedy gdy mam orgazm lechtaczkowy.

Gość Ejjjjjjjj
ee Ty moze nie "niespokojny" a niezaspokajany:D co zal ci dupe sciska ze my mozemy a ty nie dajesz rady?!!

Gość Ja kiedys 7 razy
taaa dorosly czlowiek... A Ty ile razy uprawiasz sex? Moze nie domagasz i musisz sie wyzyc albo nie zaspokajasz swoja partnerke jesli ja w ogole masz:p

Gość dowiedziałam się
Z biegiem czasu seks przestaje mieć nadrzędne znaczenie w naszym życiu. Zaczyna się cenić inne sprawy. Są dni, kedy kochamy się kilka razy. Są noce, które spędzamy uprawiając seks. Ale są też dni, kiedy nie ma seksu. I nie przeraża nas nas to.

Gość ArasH
My sie bzykamy po 10 razy dziennie. Pomimo tego ze pracujjemy