Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onananan

taka jestem polubilbyscie mnie?

Polecane posty

Gość onananan

Kolor włosów – kiedyś ciemny brąz, obecnie czarne czyli czarny bez;-)) Miejsce zamieszkania - RP... Rodzeństwo –heh miałam trzech braci, teraz został mi się ino jeden na tym świecie;-( Ulubiony film polski –„Noce i dnie”” Ulubiony film zagraniczny- „Wodny świat” Ulubiony program telewizyjny- nie mam ulubionych, ale ostatnio oglądam „Mam talent” Ulubiona potrawa - jestem wszystkożerna... Ulubione miejsce w Polsce - morze...... Ulubione miejsce na świecie – nie mam…ale lubię czytać o różnych miejscach Ulubiony zespół- „Depeche Mode” Coś czego nie lubię – to co nie lubię, obchodzę szerokim łukiem...unikam po prostu Szkoła-podstawówka, liceum i ciągle się uczę czegoś nowego... Dewiza życiowa – „ w życiu trzeba być trochę niemożliwym” Pozytywne i negatywne cechy - jestem otwartą, wesołą i pogodną osobą .ale palę papierochy Cechy, których szukam u kobiet i u mężczyzn - normalności Przyjaciele- jedna przyjaciółka…od 35 lat…no i mąż…;-)))))) Słowa, których nadużywam: kurde…nadużywam...;-))))) Jesteś w centrum uwagi czy podpierasz ściany?- na dyskoteki nie chadzam, więc ścian nie podpieram, a czy w centrum uwagi?? chyba tez nie... Jesteś punktualna czy się spóźniasz? punktualna Czy płakałaś kiedyś przez faceta? - nie, to oni przeze mnie Co robisz w soboty i niedziele? –różnie bywa…raz nic , a innym razem aż za dużo Czy miałaś problem z policją: hahah to oni ze mną mieli, nie ja z nimi.. Czy zasnęłaś kiedyś na lekcji? - nie;) Czy złapały Cię kiedyś kanary? – nie

Gość onananan
a czy ktos powiedział, ze szukam faceta?:)

Gość a ja konam ze smichu
czy płakałas keidys prez facetab "nie to oni przeze mnie" TO W TAKIM RAZIE ZAPOMNIAłAS NAPISAC W NEGATYWNYCH CECHACH..ZE JESTES WREDNA SUKą..SKORO PRZEZ CIEBIE PłąCZA..LUDZIE..hehe a palenie papierosow, to wcale nie jest wada tylko uzaleznenienie.. nie napisałas jakie masz wady tak naprawde JESTES BEZ WAD?HEHE

Gość prawdopodobnie to nie
bo palisz, a dla mnie takie osoby to... no, już nie będę pisać.

Gość dqwefqrfrfe
jakas zapatrzona w siebie jestes jak taki temat zakłądasz