Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiepytannie

problem z wymogami w pracy

Polecane posty

Gość glupiepytannie

od jakiegoś czasu szukam pracy. wcześniej pracowałam w biurze oraz w sklepie odzieżowym. teraz jedyne gdzie miałam szansę się załapać to kawiarnia oraz sklep z kosmetykami. podkreślam- MIAŁAM SZANSĘ ale z niej nie skorzystałam. powód? 1. książeczka sanepidu- nie mam jej, mam odruch wymiotny na samą myśl w jaki sposób się ją wyrania. ale ok, to jeszcze jestem w stanie zrobić żeby mnie zatrudnili 2. ten powód może wam sięwydać śmieszny ale dla mnie nie jest. w obu tych miejsach wymagane sa związane włosy a ja czuję się niekomfortowo (mało powiedziane..) w takich włosach. po prostu wyglądam fatalnie i nie jest to mój wymysł. a wiadomo że będąc w pracy cały czas bym myślała o tym a to nie dawałoby mi spokojnie pracować. głupio mi powiedzieć potencjalnej szefowej/ szefowi o tym ;/ zresztą nie wiem czy da sięto obejść..

Gość glupiepytannie
super pharm- kosmetyki i jedzenie też jest

Gość glupiepytannie
nawet nie biorę tego pod uwagę :-) nigdy nie nosiłam krótkich włosów ani spiętych bo po prostu wyglądam i czuję się w takich źle

Gość wwefrag
i co masz zamiar do usranej śmierci chodzić jak jakaś topielica z rozpuszczonymi, prostymi włosami? fuuuuuuuuj

Gość glupiepytannie
skategirl szukam już bardzo długo i jedyne co mi się trafia to takie gdzie jest ten wymóg.. jak pech to pech

Pewnie przesadzasz z tymi włosami, przecież można zrobić dużo fajnych fryzurek, nie koniecznie nudne kucyki:) Możesz je np jakoś fajnie spinać

Gość glupiepytannie
nie przesadzam, musiałabyś mnie zobaczyć w spiętych włosach to na pewno byś zrozumiała :-)

Gość ejbisi
A skąd jesteś? Wszystkim polecam stronę www.gumtree.pl tam jest mnóstwo ogłoszen dam pracę, ale tylko w 6 najwiekszych miastach Polski. Wybierasz swoje miasto i szukasz.

Gość glupiepytannie
znam tą stronę, przeglądam regularnie ją i jeszcze kilka. w wielu sklepach szukają osób całkowicie dyspozycyjnych więc ja odpadam, i jak już mowiłam mam pecha że zapraszają mnie na rozmowe do takich "problemowych" firm