Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka K

tabletki cilest

Polecane posty

Gość laleczka K

moj ginekolog przepisal mi tabletki anty cilest podzielcie sie swoimi spostrzezeniami

Gość Aniazytka
nie popelnij mojego bledu ! ... nie bierz ich z Atybiotykami ! :| dodatkowo sie zabezpieczaj ;)

Gość laleczka K
zaniepokoiłaś mnie ogolnie to są moje pierwsze tabletki wczesniej tylko prezerwatywa ale chciałam czuć się bezpieczniej

Gość laleczka K
lusesita a czy miałas jakieś problemy z tyciem (nie chciałabym tego bo juz i tak mam mały brzuszek) i z cerą

Gość Aniazytka
Ja miałam przez pierwsze dni problemy z Cerą. ale pozniej juz Luzik ;)

Gość laleczka K
lusesita a czy miałas problemy z cerą lub z tyciem??

Gość laleczka K
sorki Lusesita nie zauwazylam odpowiedzi dzieki laski jestescie kochane

Gość gosiaczekrrrrr
skonczcie z durnymi tematami jak dzialaja na was tablety anty!!!!!! no ludziska!!!! na kazda z nas dzialaja inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość laleczka K
chciałam sie tylko dowiedzieć jakie mogą być skutki uboczne wiem że na każdego działa inaczej jak nie masz nic do powiedzenia to pa pa

Gość gosiaczekrrrrr
to poszukaj w googlach o skutkach ubocznych! co ci to da jak jedna napisze ze utyla, druga ze bolala ja glowa przez caly czas, a trzecia dostala zylakow itd ??? ja biore je kilka lat,a cilest akurat odstawilam bo po jakims czasie przestal mi sluzyc

Gość ja bralam niecaly rok...
najgorszy czas :( ciagle zapalenia pochwy itd nie potrafilam sie wyleczyc, odstawilam od razu na grzybek podzialaly leki wczesniej ani rusz... ale potem znow zapalenie ale gruczolu bartholiniego:O i teraz przy kazdym seksie bol:( ( gin mowila ze to siedzi w psychice ze nic juz tam nie ma wzzystko wyleczone)

Gość laleczka K
a wiesz że patrzyłam juz w googlach ale wiesz tam jest ogólnikowo napisane co i jak a chciałam sprawdzić jak to się odbija w rzeczywistości

wlasciwie jest to bol maly nie to co kiedys i jak ja "rozruszam" to jest lepiej... ale i tak jest okropnie:( wysylali mnie do seksuologa:O po prostu koszmar... ale tak jak ktos powiedzial na kazda dziala inaczej:) wiec nie sugeruj sie tym ani troche:)

Gość laleczka K
co to za gruczoł ten barthiolini??? pierwsze o tym słyszę

przy wejsciu do pochwy jest i on jest odpow za wydzielanie sluzu i czasem te gruczly sie zatykaja, dostaja sie bakterie i wtedy jest stan zapalny, ja to mialam malutkie ale sa kobiety ktorym rosnie to do wielkosci jajka kurzego... tak mowil mi moj ginekolog

Gość laleczka K
hej to może ja też mam ten stan zapalny, bo właśnie mnie tam czasem boli jak mnie próbuje dotykać i jak się pieścimy to nieraz wogóle śluzu nie mam a powinen być

no to musisz isc do lekarza im szybciej tym lepiej!! ja tez zwlekalam:O idz i powiedz co ci dolega

Gość asiankaa
ja biore kilka lat cilest i nic mi nie jest,tylko przy odstawieniu na czas krwawienia w 1 dniu krwawienia lub jeden dzien przed boli mnie glowa,podobno to normalne,bo mowilam lekarzowi

Gość laleczka K
dzięki JA BRAŁAM NIECAŁY ROK... dałaś mi duzo do myslenia, podejrzewam ze tez to mam czeka mnie kolejna wizyta u gin ale teraz ide prywatnie

Gość Hanusia1986
ja tez używam te tabletki już rok i jestem zadowolona z nich, pomagają na cere