Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjkana

niby jest jak dawniej...ale mam to ciagle przed oczami

Polecane posty

Gość yjkana

wrocilam do neigo..ale widze w myslach ciagle jak 'ja obejmuje' ... jest blokada ..i nie wiem jak ja pokonac

Gość Nie pokonasz.............
bedzie to siedziało w Tobie. Moze i zapomnisz na jakis czas, ale beda takie dni ze bedziesz rozmyslac, czy przy byle klotni i znowu powroci widok.

Gość jarek dupek
nie dasz rady tego obejsc. moj wrocil do bylej na chwile, potem wybaczylam. ale juz nie jestemsy razem, bo mnie wciaz dokladnie taki widok meczyl-on i ona. bylo trudno, tobi epewnie tez bedzie ale musisz miec naprawde duzo samozaparcia zey to pokonac. chyba ze ci bardzo na nim zalezy.

Gość yjkana
widok powraca zawsze jak go obejmuje , przytulam (to byla pierwsza scena jaka ujzalam...) nie wracam do tego jak rozmawiamy i staram sie o tym nie myslec ale to 'swieze' . moze z czasem..? moze dac sobie czas?

Gość yjkana
wiesz ..swiata nie widzialam poza nim . dla niego wszystko zawsze mial co chcial...no moze z seksem sie ostatnio nie ukladalo bo nie byl tak czesto jak zawsze..ale bez przesady.... mowil ze nie uprawial z nia seksu ale ze sie spotykali..obejmowali ..ze to byly te ich peirwsze dni - i juz go niby zobaczylam wtedy...