Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Nie kumam facetow /

Polecane posty

Gość co za łoś
to tylko chemia nei zalezy ci/bzyknij sie z innym to ci minie:>

moze on sie obawial zaangazowac, przez to ze wyjezdzasz? porozmawiaj z nim szczerze.

Mexx jak Cię czytam to ręce i penisy opadaja, bez kitu:P Zdecyduj się co ty chcesz, a najlepiej wsiadaj w ten samolot i wracaj do Polski:) Tu na miejscu zastanowisz się czego naprawde chcesz, a i może Twój Łukasz, bo chyba tak ma na imie? Może za Tobą zatęskni, zobaczysz czy będzie szukał z Toba kontaktu i będziesz już wszytsko wiedziec, czy warto czy nie warto:P

tak,wiem ze rece opadaja jak sie mneczyta ale zakochalam sie i nic na to nieporadze i jak ktos juz napisal wracam do Polski ,mam bilet ... a co zatesknienia jego to ... wiem ze jesli bedie tesknil to i tak sie nie odezwie ,taki typ...i juz nie bede milion razy sie powtarzala piszac z nie rozumiem jego bo to i tak nic nie da ,dziwny jest i tyle ,ale dziekuje wam wszytskim za rady poprostu macie racje facet nie wie czego chce a i byc moze bawi sie mna ale na koniec powiem jemu co o tym wszytskim mysle :)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci