Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gracz007

UZALEŻNIENI OD GIER HAZARDOWYCH m.in jednoręki bandtyta..

Polecane posty

Otwieram topik dla wszystkich osób które są uzaleznione od gier hazardowych typu : jednoręki bandyta... W topiku niech wypowiadają się osoby które uwielbiają grać w te gry, osoby które są uzależnione i nie mogą w te gry przestać grać... Niestety w to wszystko wciągneli mnie znajomi ... na początku było fajnie czasem się wygrało czasem się przegrało.. Ale niestety od pewnego czasu przestaje to być śmieszne. Dziś np. w grę poszło 200 zł.. / a potem żal ile za to mógłbym mieć fajnych rzeczy/... Kto jest w podobnej sytuacji? Pozdrawiam gracz007 ..

Gość hazardzistaaaaaaaa
Ja gram w zakładach bukmacherskich. Z obstawianiem meczy szło mi nieźle , byłem mniej więcej na zero. Alke gdy zarejestrowałem sie na unibecie czyli bukmacherze internetowym to zacząłem grać w kasyna. Najczęsciej grałem w Hi Lo i tam przegrałem 2000 złotych w dwa dni. Jeżeli chodzi o obstawianie meczów to moze to być niezłe ale pod warunkiem że się znasz . Natomiast jeśli chodzi o gry losowe to lepiej odpuścić bo maszyny sa ustawiane z reguły

hazardzistaaaaaaaa - miło ze się wypowiedziałeś w topiku.. Duzo osób własnie obstawia w zakładach bukmacherskich i to nawet słysze że nieźle im idzie. Widzę jak ludzie potrafią przegrywać całe swoje wypłaty.../przykry to widok/ takie osoby nie potrafią już panować nad sobą.Nie zastanawiają się czy jutro będzie włożyć co do gara - tylko Gra..gra jest najważniejsza. Raz się wygra - jest super..ale za jakieś 2-3 dni znów chcę się isć ..bo chcę się więcej i coraz więcej..takie gry uczą pazernosci a rządza pieniądza przeważnie staje się górą. A jak się przegra..człowiek chcę się odegrać i tak błędne koło.