Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Libunia

szukam osoby znającej francuski!

Polecane posty

Witam, szukam osoby znającej język francuski, która przetłumaczyła by mi ten tekst \"Bonjour Mr/Mme Je suis Mr KOUTOUAN FRANCOIS propriétaire gérant et residant à ABIDJAN, j\'ai eu à lire votre annonce de vente de cheval sur internet et je tiens à vous faire part de mon désir d\'acquisition. Par conséquent j\'aimerais avoir de plus amples détails ( possible quelques photos etc...) Dès que le paiement sera effectué,une personne mandatée résidant à londre se chargera de passer récupérer le cheval à votre adresse. Merci de me préciser le prix définitif. Dans l\'attente de vous lire Mr KOUTOUAN FRANCOIS\" Z góry ogromnie dziękuję za pomoc.

Gość charlotte354
Witam, nazywam się KOUTOUAN FRANCOIS, właściciel-kierownik i rezydent w ABIDJAN, przeczytałem Pani ofertę sprzedaży konia na internecie i jestem nią zainteresowany. Zależałoby mi więc na poznaniu szczegółów (jeśli możliwe również zdjęć itd). Po zapłacie osoba upoważniona w Londynie odbierze konia pod wskazanym adresem. Oczekuję na odpowiedź Mr KOUTOUAN FRANCOIS

Gość charlotte354
z góry nie ma za co:)))