Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ridż - Książe Muminów

wiecie jak wygląda moja Brooka? to doradźcie czy takie spodnie będą jej pasowac

Polecane posty

będą idealne!! tylko kolor bym zmienila. Hmm, moze jakis groszkowy, ewentualnie z delikatna domieszka rozu...

Gość aaaartela
Dzianina.....noszenie tylko do pierwszego pierdnięcia ...omijam fakt że gówniane wyglądem portki to jakoś typowa od chińczyków na 2 założenia a po wypraniu ścierki do podłogi.....Badziewny materiał nie kupuj !!!!

prawda,że fajne? takie luźne, wieczna świeżość w kroku :D ale to mają być takie do pracy raczej:P nie wiem czy takie z różowymi elementami pasowałyby poważnej biznesłumen. pomóżcie wybrać jeszczejakieś buciki i torebkę🖐️

przystaje na te kolory Ridż - Książe Muminów proponuje, dokup jeszcze do tego lulki gejszy jak jest szczupła, a jak przy kości jedna kule do kręgli. Bedzie zachwycona

ej duporyj, no to teraz dales plame!! nie znasz Brooki??!! nie wiesz jak wyglada??

Gość aaaartela
lepiej kup mnie to Ci obrobię rowa tak że sie posrasz

wypowiedz powyzej jest wyjatkowo niesmaczna, nie wiem czy Ridż jest w stanie cos takiego przeczytac, w koncu to dżentelmen ;>

no nie wiem, nie wiem jak bedzie z tym pawikiem :D Ridżu, jestes jeszcze czy juz zaprzestales kontaktow z plebsem?? ;)

duporyju drogi (jak to brzmi ;)) Ridż wyslal zdjecie jego z Brooka, ogladnij :D

duporyju ja oczywiscie wiem, ze jestes, nawet przez chwile o tym nie zapomnialam :)

Gość według mnie idealne
:D:D:D

Gość jajajja
wy sie nie śmiejta,ale jak ja bylam 2 lata temu na wakcjach w usa to tam takie byly modne,a że u nas wszystko idzie z opoznieniem,wiec do nas dopiero dociera ta moda i teraz wszyscy beda w takich smigac, one glupio wyglądaja na zdjeciu jak sie zlozy inaczej-lepiej;)