Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamammmnkaaaa

WCZORAJ MOJA KUZYNKA TRAFILA DO SZPITALA PRZEZ MERIDIE

Polecane posty

Gość zalamammmnkaaaa

:(od 3tygodnie bierze to swinstwo,a wczoraj ja chwycil straszny bol nerki:( zemdlala z bolu,w szpitalu lekarz ja zmusil zeby powiedziala,czy brala jakies leki i jak powiedziala ze brala meridie lekarz zalamal rece,powiedzial ,ze narobila sobie przez to niezlego gowna,podobno ma powazna niewydolnosc nerki:( dziewczyny jesli nie musicie nie bierzcie tego,jestecie mlode po co sie tak niszczycie??? kiedys bedzie chcialy miec dzidziusia a co bedzie jak bedziecie mieli komplikacje ze zdrowiem i nie bedzie mogly miec przez to dzieci,,, to swinstwo,tez mialam to zaczac brac bo mam 5kilo nadwagi,ale zrobie to madrze.... zastanowcie sie,zycie jest krotkie

Gość zgadzam sie z tym
jak mozna siegac po tak drastyczne srodki,jak przestaniecie je brac to rzucicie sie na jedzienie chyba,ze macie brac te tabletki do konca zycia:O

ja tez mam jedną koleżanke co najpierw namietnie przyjmowala adipex a teraz meridie... i co? gruba jest jak byla.. bo troche schudnie, odstawi i wraca do tego co bylo... i po co tak sie chemią faszerowac. ale jak kto sie uprze to mu nie wytłumaczysz

..a firmy zarabiają na naiwnych osobach i nie obchodzi je czyjeś zdrowie.. może pozwać ich do sądu, ale z góry jest przegrana.. życz jej zdrowia!

I to stało sie po meridi, która jest produkowana pod odpowiednim nadzorem przez firmę farmaceutyczną. Tymczasem ludzie biorą syf kupiony w internecie, a zrobiony przez Chińczyków, którzy nawet zabawki i mleko dla niemowląt robią trujące :o

Gość teraz juz byś musiałą
nic w usta i w ręke nie brac bo mozesz sie otruc ja bym powiedziałą z eto nie po meridi!!!

Gość fajerfoxik
Jak ktos jest idiota i bioerze meridie przy 5-10kg nadwagi, to sam jest sobie winien. Ten lek przeznaczony jest dla ludzi z ogromna otyloscia, od 30kg w zwyz!!

Gość ja biorę
ja biore lidę i nie mam dużej nadwagi ale nic sie nie dzieje ....

Gość lekarz powiedzial
ze to bardzo silny lek,ze powinni zostac ukarani ci co to produkuja...kuzynka ma niewydolnosc nerki,odkad zaczela to brac to ciagle sie pocila i to bardzo a na wieczor bardzo skakala jej tmp.ciala...

Gość i co teraz..........
wyjdzie ztego bedzie zdrowa???życzę jej zdrowia

Trudno się dziwić młodej dziewczynie, marketing działa...najlepsza dieta to MŻ i sport! ..i kasa zostaje w kieszeni!

Gość jeszcze nie wiadomo
:(ale jest zle

Gość jeszcze nie wiadomo
jest podobno bardzo slaba i ciagle jej zimno jest:(jej siostra mowila,jutro jade do niej

Nerki to poważna sprawa..zwłaszcza dla dziewczyny...może wyjdzie z tego.. dobrze, że założyłaś taki temat, będzie przestrogą dla innych osób! Życzę jej powrotu do zdrowia..🌼

Gość Marysia

A ja akurat jestem zadowolona bo schudłam dzięki tabletkom Slimunox, w 2 miesiące zrzuciłam około 8kg