Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowe kolczyki.

Skutecznosc tabletek i stres

Polecane posty

Gość fioletowe kolczyki.

Skonczylam juz 5 opakowanie Yashmin. Mam teraz 7 dniowa przerwe zczyna sie dopiero drugi dzien, za wsze dostaje w srode 3 dnia. I dzis znow sie denerwuje, martwie sie bo nie boli mnie mocno brzuch tak lekko i juz zaczynam sobie wmawiac. Wiem, ze tabletki to nie 100% pewnosci, ale biore je regularnie zawsze o stalej porze. Moze nie powinnam sie tak zamartwiac na zapas :(

Gość fioletowe kolczyki.
upup

Gość mańka778655
ja kończe 3 opakowane tabsów. wcześniej umierałam z bólu brzucha a teraz mnie lekko boli podobnie jak u Ciebie do tego krwawiłam wcześniej 7 dni a teraz 5 wiec nie mam zbytniej zmiany. i również miałam takie podejrzenia jak Ty ale sie przekonałam i już jestem pewna ze tabletki na 100% działaja. więc nie masz sie czym martwić :)

Gość fioletowe kolczyki.
Wiem ze nie daja 100% mam tego swiadomosc, ale dotad dostwalam krwawienie z odstawienia co miesiac wiec nie bede sie mocno denerowala poczekam do jutra

Gość fioletowe kolczyki.
Wiem wiem zawsze mam w srode, rana cyz popoludniu, ale w srode. Nie bede sie denerowala jak ma byc to bedzie:) Tabletki przyjelam regularnie .Pozatym stosowalam 7 miesiecy Diane 35 i teraz 5 miesiac Yasmin wiec juz troche stosuje ta antykoncecje, a biorac ja wiem , ze mam same dni bezplodne

Gość fioletowe kolczyki.
Nio w ogole przepraszam, z episze, ale ja mam tak zawsze zawsze sie te 2 dni postresuje:) jakos ufam tabletka, wyleczyly mnie z sinego tradziku, dzieki nim nie zabrali mnie na oddzial d szpitala, bo jestem pewna ze gdybym tam trafila to moja buzi wygladala by dzis gozej niz wyglada:)

Gość fffffffffffsssssssssssssssssss
ja przez 6 mscy dostawałam krwawienia 5 dnia potem nagle samo sie przesunęło na dzień 6 i tak miałam kolejne pół roku a potem dostawałam dnia 7 czyli dostawalam @ i juz na drugi dzien musialam zaczynac listek także nawet jak sie przesunie to sie nie martw - zdarza sie i jest normalne ;)

Gość fioletowe kolczyki.
pamietam, ze jak bralam danie 35 to mialam w czwartek 4 dnia a przy yasmin mam 3 dnia takze macie racje z tym przesunieciem. No ja powiem po sobie Yasmin dobrze na mnie dziala , nie przytylam, nie schudlam, nic mnie nie boli. Mam tylko takie dni zaraz pzred @ ze jestem placzliwa ale to jakies 2-3 dni teraz tez to mialam. I troche jestem podenerowana zaraz sie zloszcze na rodzine:)

Gość fioletowe kolczyki.
pamietam ze ostaniego miesiaca ogladalam film ryczalam poszlam do lazienki i patzre @ dostalam i zaraz zaczelam sie cieszyc eh:)

ja tez mam dostac okres jutro i tez sie denerwuje z tgo samegopowodu co Ty ;) heh trzymaj się i daj znac czy wszystko w porzadku ;)

Gość fioletowe kolczyki.
Dam znac napewno napisze:) juz lekko boli mnie brzuch wiec postaram sie zasnac,a le juz jestem placzliwa a glowa mi peka

Gość fioletowe kolczyki
Dostalam @ tak jak przeczowalam w srode czyli dzin, juz sie nie stresuje tym, oczywiscie swiat jest pelen innych stresujach rzeczy wiec pewnie cos nowego sie znajdzie :) pozdrawiam cieplo i do nasepnego miesiaca :P