Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moksowa

Praca mnie nie cieszy zupenie.

Polecane posty

Gość moksowa

Nie wiem czy to wina tej pogody czy tez tego,ze czuje,ze sie zupelnie w niej nie spelniam. Zawsze jadac do pracy mysle w ten sposob:musze jakos ją odwalic i wracac jak najszybciej. Jestem po studiach, podyplomowka rowniez w kieszeni a ja czuje sie jak zupelne dno.

Gość splacajaca bbb
tez tak mam niestety, mecze sie tu, niestety mam dom do splacenia, wiec zostaje na jeszcze troche

Gość hjghgf
no wlasnie czym sie zajmujesz?

Gość moksowa
pracuje na kopalni :)

Gość moksowa
Pracuje w szkolnictwie. Mimo,ze bardzo sie staram czasem czuje bezsilnosc.

Gość moksowa
obciagac fiuty

Gość moksowa
Żałuje,ze nie poszlam na studia farmaceutyczne. Wybralam pedagogiczne a teraz mecze sie z dzieciakami (choc nie zawsze). Mysle,ze praca z doroslymi ludzmi bylaby bardziej konkretna. Czasem zastanawiam sie czy praca biurowa nie bylaby odpowiedniejsza.

moze zrob jakis fakultet.....wiem co to znavzy praca ktora nie daje satysfakcji i spełnienia :(

Gość sratatatata
A co dokladnie robisz uczysz w liceum ---pewnie te dzieciaki olewaj i wkurzaja cie

Jestem biologiem i wf-ista. Chcialabym zmienic ta prace. Mimo,ze lubie dzieci i robie wszystko by i one byly zadowolone z prowadzonych przeze mnie zajec to zawsze znajdzie sie jakis, ktory pragnie rozwalic mi lekcje. Chyba za bardzo sie przejmuje.

Gość splacajaca bbb
ja mialam juz 9 roznych prac i w kazdej to samo, wiec sama nie wiem, czy to ja czy te prace

Gość sratatatata
wszystko przez system kiedys mozna bylo zlac po lapach a teraz nic

Gość qedqedqe
No rozwalił mnie temat! A od kiedy to praca ma cieszyć? Z samej istoty pracy wynika że to coś co trzeba robić a nie przyjemność. No chyba że ktoś sobie dał mózg wyprać i zapełnić sloganami, to może się cieszy jak głupi...

Uciekam teraz do pracy :( Bede wdzieczna za kontakt z osobami w podobnej sytuacji. Pozdrawiam

Ok- ale jak spojrzysz na sytuacje w ktorej pojscie do pracy = ogromna niechec? Jetsem ososba z temperamentem i bylam przekonana,ze sobie swietnie poradze w szkolnictwie..a teraz..teraz tu dupa :(

Gość a ja____
ja nie pracuję w tym co studiowalam. zarabiam mniej niz bym mogla w zawodzie, ale przynajmniej robie to co lubie i praca sprawia mi przyjemnosc :)