Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość obsesjaaaaaaaaaaa

sny... czy ktos sie na nich zna?

Polecane posty

Gość obsesjaaaaaaaaaaa

czy kogoś interesują sny? jesli tak co powiedzielibyscie o takim: obsada: ja, moj facet, jego mama, i jego bya dziewczyna fabuła: moj facet wybiera sie ze swoja byla na wesele bedac ze mna, wszystko sie dzieje na oczach moich i jego mamy, dosyc dlugo ejstem cierpliwa i co najwazniejsze, w snie wiem ze mu ufalam ze nic nie zrobi zlego tylko pojdzie z nia na wesele ale kiedy ja juz nie wytrzymuje tego widzac ich przygotowania krzycze do nich wszystkich, ze tego nie rozumiem ze to jest chore ze to mnie rani i jak to jest ze ktos pierw nazywa kogos ze jest pusta suka a pozniej idzie z nia na wesele, on zaprzecza ze tak powiedział (a powiedział nawet w realu), laska siedzi cicho tesciowa tez, ja wybiegam i cierpie do nastepnego dnia chce mu wszystko napisac na gg i... sie budze.... w łzach... nasz zwiazek jest bardzo udany, on nie chce nawet slyszec imienia swojej bylej bo jak sam powiedział "nie powinieniem tego zalowac bo to szkoła zycia była... ale jednak zaluje zmarnowanych 3 lat" skad sie biora takie snyy? :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować