Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec o tym

ustalenie ojcostwa-pilne

Polecane posty

mam pytanie,3 lata temu bylam z moja byla pseudo-przyjaciolka na imprezie gdzie ona w jeden wieczor poszla z nowo poznanym gosciem do lozka i z tej przygody ma dzis dziecko,po latach przypomnialo sie jej ze moze wniesc sprawe o alimenty i powolala mnie na swiadka,choc ja kategorcznie mowilam jej ze nic nie wiem nie bylam w ich lozku:O poza tym mowilam ze boje sie mowic cokolwiek bo ten oprych z ktorym byla to gosc z marginesu i moga mi cos zrobic gdy sie dowiedza ze wogole cos mowilam na jego temat,ona mnie straszy ze nagrala ta rozmowe i mam mowic po jej mysli,co mam zrobic?ona mnie nagabuje,pisze,dzwoni bo nagle zabraklo jej kasy na dziecko i ja mam byc "swiadkiem":O co robic?jak sie zachowac w tej sytuacji?

nagrala niby to ze ja sie boje mowic :O

jak Cię wpisze do pozwu,. sąd Cię wezwie i musisz się stawić obowiązkowo ale... możesz nic nie pamiętać, w końcu mogłaś być pijana, a to było dawno, itp.

no tak to ponoc juz zrobila,tylko chodzi mi o to czy ona mogla nagrywac nasza rozmowe bez mojej zgody?

ona zostala wtedy ja poszlam do domu,innych swiadkow nie ma bo sa za granica,ona potem wskazala na tego kogos ale w sumie zostala sama z kilkoma facetami i kazdy moze byc ojcem jej dziecka a ona wmawia mi jednego konkretnego i ze ja mam tak mowic:O ale ja tego nie wiem

U mnie ostatnio laska wniosła sprawę do sądu, najpierw było ze gwałt, potem ojców domniemanych było 8, potem zmniejszyła do 2 :o wszyscy mówili to samo, wyszli wcześniej, nic nie wiedzą, nie byli przy niej jak spała z kims tam. Sąd wydał wniosek o skierowanie na badania i ustalenie ojcostwa

Gość dlldldldl
Dziewczę a słyszałaś o teście DNA? Tak ostatecznie ustalą to ojcostwo. Na rozprawę idź, powiedz, że owszem, byłaś na imprezie z ni ą, ale co tam się stało to nie wiesz, bo nie widziałaś, tyle.

no wlasnie tak zamierzam mowic,ale ona mnie straszy i wrecz wymusza bym zeznawala na jej korzysc,mowila ze dna dopiero pozniej najpierw musi byc rozprawa w sadzie,pytam ponownie-czy ona mogla nagrywac bez mojej zgody rozmowe z nia?

Mogła, ale niby co puści sędziemy nagranie na któym namawia Cię do składania fałszywych zeznań... :o ona raczej tylko tak ściemna, powiedz ze wyszłaś wcześnie, nie wiesz co było potem, że wogólet o było dawno i też nie pamiętasz juz szczegółów tej imprezy, zreszta sędzia się anpewno kapnie że coś jest na rzeczy skoro sobie o ojcu dziecka przypomniała panna po 3 latach

no tak masz racje,ona koniecznie chce bym wskazala na NIEGO a ja skad moge wiedziec z kim spala?dziekuje

namawiala mnie bym powiedziala "ze oni byli soba oczarowani",ze musze to zrobic dla jej dziecka bo ona potrzebuje pomocy i pieniedzy:O a wczesniej to o mnie zapomniala:O

Tyle tylko ze Ty nic nie musisz... A anwet jakby milion osób jej potwierdziło ze tak ten facet jest ojcem to sad napewno karze zrobić badania ze względu z 3letnia zwłokę, a poza tym ten facet też tak łatwo się nie da