Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 magdalenkaaaa

dlaczego moj temat o ocenie figury zostal skasowany???

Polecane posty

Go艣膰 magdalenkaaaa

馃槨 nie mozna wstawiac zdjec w bieliznie,czy jak?!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ustawa
ja napisalam wczesniej bo zdjecia zobaczylam:)powtorze..masz bardzo ladna kobieca figure i mozesz kupic sobie co zechcesz:)a kolezanke zmien bo Ci zazdrosci...ile ja bym dala zeby tak wygladac:)pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaa
to napisz tu:) kurde no,pelno takich fotek zawsze na kafe a moje wykasowali i sie nie dowiem,czy jestem, gruba:(

Udost臋pnij ten post

ja tez, dlatego napisze teraz. Uwazam, ze masz bardzo ladna figure i nie powinnas sluchac kolezanki.

Udost臋pnij ten post

a ile masz lat? widzialam fotki i powiem ze na 47 kg nie wygladasz.. tylko na jakies 55... ale jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tobie chyba chodzi
o dowartosciowanie wlasnego ego.馃槾

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaa
wanesa mam 22 lata, wa偶e dok艂膮dnie 46 kg, jak wa偶ylam 55 kg to wtedy mi wszyscy docinali i to porz膮dnie,wi臋c sie zawzi臋lam i schud艂am...no i wczoraj ta kole偶anka...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaa
Do wczoraj nie potrzbowalam sie dowarto艣ciowywa膰,bo uwa偶alam 偶e jestem akurat, nie jestem szczuplutka,wiem 偶e mam troche za duzo w biodrach,udach...nosze rozmiar 38 spodni,a bluzki S albo Xs czasem, gdyby mi powiedziala nie kupuj tych spodni,bo dla osob o szerszych biodrach nie pasuj膮 to ok, ale powiedziala ze jestem grubsza,wiec wolalam sie dopytac jak inni to widz膮.

Udost臋pnij ten post

po prostu masz figure gruszki, nie masz waskich bioder i tyle, ale ogolniie to jestes szczupla, nie masz sie co zamartwiac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaa
wlasnie tu chyba wybiorczo s膮 kasowane tematy,dzis czytalam jakis i dziewczyny ciagle tam wrzucaly swoje fotki,a moj od razu znikn膮l, tamten chociaz doszedl do kilku stron:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mialam cos pisac
i wykasowali .. ;/ No ale juz mowie...fajna opalenizna:D:D okropny stanik :P figura gruszkowa :) Ja mam podobny wzrost i wage ale jestem bardziej plaska :P a jakie nosisz ciuchy? rozmiar? ja xs s male m

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fmeknf
Twoja kolezanka przesadzila ;/ co to za kolezanka ;/ Wcale nie ejstes gruba. Heh ciekawe ile kolezanka wazy '] .Co do bielizny to bym akurat zmienila, ale to juz rzecz gustu i w zaleznosci jak sie w niej czuje.Z reszta pod ubraniemnie widac. Maszladne prosciutkie nogi,lacza sie w tychmiejscach, w ktorych piowinny, mysle, ze dobrze dobrane spodnie i troszke wyzsze buciki,delikatne, sprawia, ze bedziesz wydawaa sie wyzsza.Jest ok :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaa
Hehe, , ale dzieki za rad odnosnie bielizny;) Ja nosz臋 tak jak mowilam spodnie w rozmiarze M- 38,a bluzki s i Xs czasami,zalezy jaka firma. Mam zawsze klopoty z doborem spodni, nie to ze musze ci膮膰 sporo nogawki to zawsze jeszcze ci臋zko dopasowa膰 zeby pupa fajnie wygl膮dala, nosze buty na niewielkim obcasiku.Dzieki za rady dziewczyny.

Udost臋pnij ten post

ja tez nie nosze na obcasie .. now dzisz spodnie 38 bo masz biodra a ja z reguly S nosze ale czasem i w Xs wejde :)a co do kroju..;/ to tez mam z tym problem ostatnio kupilam spodnie S a byly z 15 cm za dlugie!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaa
no to Ty musisz byc bardzo filigranowa malutka dziewczynka:) A ja czasem wciekam sie na te swoje kobiece kszta艂ty:( A kolezank膮 chyba juz sie nie bede przejmowa膰, choc dobila mnie troch臋, ona jest sporo wyzsza prawie 170 no i ma 艂adn膮 figurk臋,nie ma 偶adnych problemow z doborem ubran,ale chyba przesadzila mowi膮c mi ze jestem gruba.

Udost臋pnij ten post

ee tam nie przejmuj sie sie tym..moze chciala Ci dogrysc... ;/ ja juz sie powoli przestaje przejmowac tym ze gdzie nie pojde jestem najmniejsza..;/ nie wcale taka figlarna problemy z brzuchem mam ;/ a Ty jestes super babeczka i faceci Cie moga na rekach nosic a gdzie taka zyrafe podniosa?:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaa
oj i nosz膮,nosz膮 i tez zawsze wsz臋dzie jestem najmniejsza i nawet si臋 z tego ciesz臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 170 cm to 偶yrafa
to jak bardzo ty niska musisz by膰 skoro 170 cm to dla ciebie tak du偶o?:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

magdalenkaaaa postaraj si臋 o jak膮艣 estetyczniejsz膮 bielizn臋. Te poziome zmarszczenia na majtkach s膮 brrrrrr. Od razu 20 lat przyby艂o. Nawet fajn膮 figur臋 trzeba 艂adnie opakowa膰, komu艣 b臋dzie przyjemniej rozpakowywa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaa
aqua, akurat tak jako艣 do tego zdjecia zalozylam niekorzystn膮,ale mam naprawde lepsze w swojej kolekcji:P A narazie nie ma mnie kto z bielizny odpakowywa膰:(

Udost臋pnij ten post

brzydk膮 bielizn臋 wyrzu膰 - tylko ci臋 do艂uje. Nawet ciep艂a bielizna mo偶e by膰 艂adna. Zawsze, ale tak naprawd臋 zawsze dbaj o elegancki wygl膮d z odrobin膮 erotyzmu. Znajdzie si臋 ch臋tny na rozpakowanie.

Udost臋pnij ten post

poza tym to figur臋 masz ekstra, p艂aski brzuszek, pup臋 zaokr膮glon膮 w sam raz. Co do biustu - fajny bo ma艂y - taki lubi wi臋cej facet贸w ni偶 si臋 zwykle uwa偶a, i nic wi臋cej o nim nie wiadomo bo za艂o偶y艂a艣 ca艂kiem szczelny biustonosz. Wyluzuj, jak ju偶 poddajesz si臋 ocenie to albo go zdejmij albo za艂贸偶 jaki艣 miekki. odwagi i poczucia humoru - zobaczysz jakie to dziwne uczucie zobaczy膰 swoje piersi w internecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaa
Biust moze zakryty szczelnie,ale chodzilo mi glownie o ocene figury calej,a nie koniecznie bisutu...ale Co do biustu,hmmm kiedys mialam duzo wi臋kszy,bo wi臋cej wazylam 55-56 kg, potem schudlam 10kg i biust zmala艂 i niestety straci艂 te偶 troche na j臋drno艣ci:( :( Staram sie teraz wamsowywa膰 rozne kremy, czasem cwicze, robie rozne masa偶e woda zimne-cieple,ale slyszlama ze juz sie nie da odzyska膰 tej j臋drno艣ci,co mnie strasznie smuci:( Eh;( A brzuszek p艂aski,bo cwicze brzuszki:) Dzieki za pozytywna ocene:)

Udost臋pnij ten post