Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaaa

dlaczego moj temat o ocenie figury zostal skasowany???

Polecane posty

Gość magdalenkaaaa

😡 nie mozna wstawiac zdjec w bieliznie,czy jak?!

Gość ustawa
ja napisalam wczesniej bo zdjecia zobaczylam:)powtorze..masz bardzo ladna kobieca figure i mozesz kupic sobie co zechcesz:)a kolezanke zmien bo Ci zazdrosci...ile ja bym dala zeby tak wygladac:)pozdrawiam

Gość magdalenkaaaa
to napisz tu:) kurde no,pelno takich fotek zawsze na kafe a moje wykasowali i sie nie dowiem,czy jestem, gruba:(

ja tez, dlatego napisze teraz. Uwazam, ze masz bardzo ladna figure i nie powinnas sluchac kolezanki.

a ile masz lat? widzialam fotki i powiem ze na 47 kg nie wygladasz.. tylko na jakies 55... ale jest ok

Gość tobie chyba chodzi
o dowartosciowanie wlasnego ego.😴

Gość magdalenkaaaa
wanesa mam 22 lata, waże dokłądnie 46 kg, jak ważylam 55 kg to wtedy mi wszyscy docinali i to porządnie,więc sie zawzięlam i schudłam...no i wczoraj ta koleżanka...:(

Gość magdalenkaaaa
Do wczoraj nie potrzbowalam sie dowartościowywać,bo uważalam że jestem akurat, nie jestem szczuplutka,wiem że mam troche za duzo w biodrach,udach...nosze rozmiar 38 spodni,a bluzki S albo Xs czasem, gdyby mi powiedziala nie kupuj tych spodni,bo dla osob o szerszych biodrach nie pasują to ok, ale powiedziala ze jestem grubsza,wiec wolalam sie dopytac jak inni to widzą.

po prostu masz figure gruszki, nie masz waskich bioder i tyle, ale ogolniie to jestes szczupla, nie masz sie co zamartwiac

Gość magdalenkaaaa
wlasnie tu chyba wybiorczo są kasowane tematy,dzis czytalam jakis i dziewczyny ciagle tam wrzucaly swoje fotki,a moj od razu zniknąl, tamten chociaz doszedl do kilku stron:(

Gość ja tez mialam cos pisac
i wykasowali .. ;/ No ale juz mowie...fajna opalenizna:D:D okropny stanik :P figura gruszkowa :) Ja mam podobny wzrost i wage ale jestem bardziej plaska :P a jakie nosisz ciuchy? rozmiar? ja xs s male m

Gość fmeknf
Twoja kolezanka przesadzila ;/ co to za kolezanka ;/ Wcale nie ejstes gruba. Heh ciekawe ile kolezanka wazy '] .Co do bielizny to bym akurat zmienila, ale to juz rzecz gustu i w zaleznosci jak sie w niej czuje.Z reszta pod ubraniemnie widac. Maszladne prosciutkie nogi,lacza sie w tychmiejscach, w ktorych piowinny, mysle, ze dobrze dobrane spodnie i troszke wyzsze buciki,delikatne, sprawia, ze bedziesz wydawaa sie wyzsza.Jest ok :)

Gość magdalenkaaaa
Hehe, , ale dzieki za rad odnosnie bielizny;) Ja noszę tak jak mowilam spodnie w rozmiarze M- 38,a bluzki s i Xs czasami,zalezy jaka firma. Mam zawsze klopoty z doborem spodni, nie to ze musze ciąć sporo nogawki to zawsze jeszcze cięzko dopasować zeby pupa fajnie wyglądala, nosze buty na niewielkim obcasiku.Dzieki za rady dziewczyny.

ja tez nie nosze na obcasie .. now dzisz spodnie 38 bo masz biodra a ja z reguly S nosze ale czasem i w Xs wejde :)a co do kroju..;/ to tez mam z tym problem ostatnio kupilam spodnie S a byly z 15 cm za dlugie!!!!!

Gość magdalenkaaaa
no to Ty musisz byc bardzo filigranowa malutka dziewczynka:) A ja czasem wciekam sie na te swoje kobiece kształty:( A kolezanką chyba juz sie nie bede przejmować, choc dobila mnie trochę, ona jest sporo wyzsza prawie 170 no i ma ładną figurkę,nie ma żadnych problemow z doborem ubran,ale chyba przesadzila mowiąc mi ze jestem gruba.

ee tam nie przejmuj sie sie tym..moze chciala Ci dogrysc... ;/ ja juz sie powoli przestaje przejmowac tym ze gdzie nie pojde jestem najmniejsza..;/ nie wcale taka figlarna problemy z brzuchem mam ;/ a Ty jestes super babeczka i faceci Cie moga na rekach nosic a gdzie taka zyrafe podniosa?:P

Gość magdalenkaaaa
oj i noszą,noszą i tez zawsze wszędzie jestem najmniejsza i nawet się z tego cieszę:)

Gość 170 cm to żyrafa
to jak bardzo ty niska musisz być skoro 170 cm to dla ciebie tak dużo?:classic_cool:

magdalenkaaaa postaraj się o jakąś estetyczniejszą bieliznę. Te poziome zmarszczenia na majtkach są brrrrrr. Od razu 20 lat przybyło. Nawet fajną figurę trzeba ładnie opakować, komuś będzie przyjemniej rozpakowywać.

Gość magdalenkaaaa
aqua, akurat tak jakoś do tego zdjecia zalozylam niekorzystną,ale mam naprawde lepsze w swojej kolekcji:P A narazie nie ma mnie kto z bielizny odpakowywać:(

brzydką bieliznę wyrzuć - tylko cię dołuje. Nawet ciepła bielizna może być ładna. Zawsze, ale tak naprawdę zawsze dbaj o elegancki wygląd z odrobiną erotyzmu. Znajdzie się chętny na rozpakowanie.

poza tym to figurę masz ekstra, płaski brzuszek, pupę zaokrągloną w sam raz. Co do biustu - fajny bo mały - taki lubi więcej facetów niż się zwykle uważa, i nic więcej o nim nie wiadomo bo założyłaś całkiem szczelny biustonosz. Wyluzuj, jak już poddajesz się ocenie to albo go zdejmij albo załóż jakiś miekki. odwagi i poczucia humoru - zobaczysz jakie to dziwne uczucie zobaczyć swoje piersi w internecie.

Gość magdalenkaaaa
Biust moze zakryty szczelnie,ale chodzilo mi glownie o ocene figury calej,a nie koniecznie bisutu...ale Co do biustu,hmmm kiedys mialam duzo większy,bo więcej wazylam 55-56 kg, potem schudlam 10kg i biust zmalał i niestety stracił też troche na jędrności:( :( Staram sie teraz wamsowywać rozne kremy, czasem cwicze, robie rozne masaże woda zimne-cieple,ale slyszlama ze juz sie nie da odzyskać tej jędrności,co mnie strasznie smuci:( Eh;( A brzuszek płaski,bo cwicze brzuszki:) Dzieki za pozytywna ocene:)