Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_samotna ja

Co ubieracie na nóżki dziecku które jeszcze nie chodzi a jest tak zimno??

Polecane posty

Gość sama_samotna ja

Ja 7-miesięcznej córce ubieram rajstopki i skarpetki mimo to marzna jej nóżki czy są jakieś grube skarpetki czy miękkie buciki dla takich dzieci?? W zimę będzie łatwiej bo będzie kombinezon ale co teraz?

Gość a oto streszczenia
Szczerze mówiąc, u mnie jest tak zimno, że już muszę małej ubierać kombinezon (ma sześć miechów)- a co do bucików, to owszem, są takie mięciutkie ocieplane dla dzieci.

ja ubieralam corci skarpetki albo rajstopki i na to takie miekkie butki ocieplane; miala dwa rodzaje: rozowe z kroliczkami ktore grzechotaly i niebieskie z krowkami:) jak bylo bardzo zimno to kombinezon

ja ubieram cieple buciko-skarpety. Sa mieciutkie i nie gniota w paluszki.

Gość sama_samotna ja
gdzie kupić takie skarpetko-buciki?? ja sie naszukałam i nic... kupiłam tylko takie welurowe ale to cienkie jak skarpetki :o

Gość Miodek
A w co ubieracie te rajstopki i skarpetki? W sweterki? :D:D:D Ludzie!! Ubrać to można się w coś, albo kogoś w coś. Ewentualnie choinkę będziemy UBIERAĆ za 3 miesiące Butów się nie ubiera ,ale zakłada, tak samo z innymi częściami garderoby. Ubierajcie swoje dzieci w... albo Zakładajcie im .... Pozdrawiam :)

Gość miodek odczep sie

sama_samotna ja: tez je ogladalam i mialam wyslac,ale wydawaly mi sie za cienkie.

Gość Miodek
Co nie zmienia faktu, że jest to niepoprawne :) Mówcie (piszcie) po polsku i uczcie swoje dzieci mówić po polsku, bo mieszkamy w Polsce. To na pewno zaowocuje i nie będą miały w szkole żadnych problemów z tym związanych :)

Gość sama_samotna ja
przejrzałam aukcje i jest problem - te fajne skarpetko-buciki sa max 11cm wiec za małe :(

Gość fiziak150
A ja kupiłam w Realu takie buciko-skarpetki z Kubusiem Puchatkiem w zestaiwe z bodziakiem z długim rękawem za 9,99 zł:) Na teraz jak znalazł;)