Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _facet_lat_28__

Czy wynajecie pokoju studentce w zamian za sex jest w porzadku?

Polecane posty

Gość _facet_lat_28__

Gość jasne...........
jesli tylko ona sie na to zgadza...chociaz kwestia tego jak wysoko ceni swoja dupe..i ile oczekujesz...

Gość Gulienna
Ja jestem studentką, mieszkam w kawalerce u takiego jednego Pana. Raz w tygodniu przychodzi na sex, jest nawet niezły. W zamian za to mieszkam za darmo. Egzaminy też zdaję w zamian za sex. Raz nawet jedna taka poważna Pani doktor się skusiła. Postawiła mi 5. W sklepie u Pana Miecia też płacę sexem. Rodzice przysyłają mi pieniądze na mieszkanie i zakupy a ja wydeje je na tabletki antykoncepcyjne. Takie życie mi odpowiada:)

Giulienna, nie ma to jak wyobraźna co? ;) A tak w ogóle sądzę, że to jest chore. Więcej szacunku do swojego ciała drogie Panie. Ja akurat mam i wiem, że nie posunęłabym się do tego, chyba bym wolała mieszkać z rodzicami i studiować, a nie mieszkać u kogoś kątem i daj dupy za skrawek pokoju.

Gość fbfdb
pff wynajecie pokoju??? człowieku wynajecier pokoju wycenia sie w granicach 300-500zł taka kase to placisz w agencji jednorazowo gdy chcesz młodą zdrowa laske ktora nie miala duzo partnerow a ty studentce chcesz sponsorowac pokoj za sex przez calyu miesiac?pojebalo cie, co innego mieszkanie i sex raz w miesiacu

Gość nie jest w porządku

Gość brr rrr
jak jeszcze daleko posunie sie ludzka psychika ku skrzywieniu :O zal mi ciebie i tych lasek co taka forme zaplaty maja -> dla mnie to takie jak szmaty: na nia kazdy moze wejsc zeby wytrzec buty zanim wejdzie do mieszkania, tak samo i laska : kazdy moze ja miec na sex, a laska jest bez zasad .. ;O

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość gość
jeżeli jej to nie preszkadza to moim zdaniem układ idealny:) pozazdrościć