Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhhhhjjh

Proponuję tym z naszej klasy poumieszczać zdjęcia z porodów i 1szych razów....

Polecane posty

Gość hjhhhhjjh

Taka świetne idea przyświecała twórcy naszej klasy.Pomysl idealny a co ludzie z tego zrobili ....Być tam to wieś i obciach.Miałam mozliwośc wejść na ten portal i to co zobaczyłam to największe obciachy obecne co w 2gim profilu.Zdjęć okolo srednio 20, polowa to cienkie fotki dzieci a w tle meblościanka, albo zarobiony potem i łzami nowy TV. Zdjęcia ze slubu-żenada,żenada,żenada.Jedna taka umieszcza fotki ze slubu ktory brala 4 lata temu plus zdjecie z opisem -to moja ciocia,chrzestna,mama, kuzynka albo fotke pod tytulem'100 urodziny babci".....Czekam az wstawi zdjecie typu "mój 1szy lod" albo cos w ten deseń. To są juz legalne portale randkowe, gdzie ludzie sie lansują i dowartosciowują komentarzami pod fotkami.Najbardziej rozwalaja mnie komentarze "slicznie wyglądasz alno sliczna dzidzia" a na fotce 70 kg zaniedbana dziewczyna wies tanczy i spiewa lub bobasek watpliwej urody dla absolutnie kazdego.... a TE FOTY z wakacji z opisem co i jak albo w domu np.w kuchni podczas robienia kotletow(doslownie). rozumiem fotka rodziny,2 gora 4 . Ogladam te profile znajomych co niekotrych i mysle sobie:nie mialam pojecia ze to takie buraki....

Jesteś kolejną osobą, która to zauważyła. Założono tysiące topików na ten temat, nie wiem, po co kolejny. Dopóki zdjęcia nie są wulgarne czy niesmaczne, to nie widzę nic złego we wrzuceniu jakiejś fotki na naszą klasę. Są osoby, które wrzucają setki zdjęć robionych z ręki swojej twarzy i są takie, które nie robią sobie \"sesji\" i wrzucają, jakie mają. Nasza-klasa jest pewnym odbiciem (w krzywym zwierciadle:P) naszego społeczeństwa, są tam gwiazdy, szukające drugiej połówki i ciche myszki. Jest podlizywanie się komentarzami, flirtowanie, wyśmiewanie.