Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia mizia 012

do sekretarek!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kizia mizia 012

dziewczyny fajnych macie szefów???I czy oni okazują wam prywatnie zainteresowanie???

Gość ja_zona
Właśnie, do sekretarek! Jesli wasz szef lub kolega z pracy wpadł wam w oko to najpierw sprawdźcie czy nie ma żony, dzieci - jesli tak to sie odwalcie od niego!!!

Gość owszem tak
głupia sekretarka = romans

Gość była asystentka i sekretarka
na szczęście zainteresowanie mojego szefa było wyłącznie służbowe i tak powinno być zawsze! w innym przypadku trzeba uciekać :O

Gość sekretarka2
dodam: głupia sekretarka + głupi szef = romans w pracy

czy takie jak ty sądzą, że każda sekretarka czy inna podwładna leci na swojego szefa? przecież polecieć na jakiegoś kierownika może i jego przełożona.... [mój szef jest mega obleśny, chociaż w moim wieku...]

Gość też sekretarka
Ja natomiast musiałam odrzucać propozycje szefa przez kilka lat, potem dał mi spokój i znalazł sobie kochankę. Oczywiście jest żonaty, a ja mam męża, ale też i własną godność. To nie w moim stylu. Moją odmowę odczuwałam przy każdym podziale premii i podwyżek. Ale mam to gdzieś :-) Pozdrawiam.

Gość łech łech łech
mój jest moim przyszłym teściem :P

Gość też sekretarka
Mnie chciał upokorzyć, bo ja nie dostawałam podwyżek, tylko jakieś ochłapy. A jego kochanka (też z pracy) dostawała po 400 zł ! Nieźle co?

poza tym co to za satysfakcja z pracy kiedy nie wiadomo (albo raczej wiadomo) z jakich powodów mam premie i podwyżki... to już lepiej iść na całość i zatrudnić się jako koorwa lub poszukać sponsora - wyjdzie na to samo.