Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to robicie

poleccie mi dobry podklad, zaraz opisze jakiego szukam

Polecane posty

mam cere mieszaną, potrzebuje co nie co zakryc (przebarwienia), nie chce lekkiego podkladu matujacego bo taki wchodzi mi w pory i jest za lekki, nie ma efektu, chce taki gęsciejszy, ktory da efekt cery zamszystej jak brzoskiwnka:-) ale zeby nie byl tłusty cena od 10 zł do 150 :-) ostatnio wyprobowalam infiliable i unifiance optic smoothing i niestety w obydwu pory widoczne, po kilku godzinach jakby ich nie bylo a wokol zasuszonych krostek zeschniety puder

Gość Revlon Colorstay
Ja mam mieszaną cerę i polecam.Najlepszy ze wszystkich, które przetestowałam, abyło ich sporo zanim po niego sięgnęłam. W sklepie zdaje sie kosztuje koło 50-60 złotych, ale ja kupuję na Allegro za 22 złote:)

hmm ja chyab mialam kiedys proble revlona i byl tępy i suchy na mojej skorze, a ja chce miec cere jak brzoskiwnka matową, aksamitną i zeby nie bylo widac porów :-)

myslalam o dermacolu i musze go wyprobowac jednak na wizazu piszą ze jest bardzo ciezki i nadaje sie raczej jako korektor

to zalezy ile go nalozysz, jest bardzo trwaly... masz go na buzi caly dzien, ale jest bardzo dobry, sprobuj sobie, nie jest drogi takze nie bedziesz w wielkiej stracie jesli Ci sie nie spodoba.

double wear mialam kiedys ten podstawowy i byl najlepszy ze wszystkich ale i tak szukam jeszcze lepszego, ciekawe czy ten nowy DW light jest taki jakiego szukam

Gość bleblee
Nie polecam dermacolu, tworzy na twarzy okropną tapete, wysusza skóre jak nie wiem, jest bardzo gęsty i ciężko go równomiernie rozsmarować, zostawia okropne ślady na ubraniach (kołnieże, golfy), widać go na kilometr, odrazy wszyscy skapną się że jesteś ostro wytapetowana. To podkład dobry dla typowych blachar tapeciar, ja tak się czułam jak go na sobie miałam.

Wiec widocznie nie potrafilas sie nim pomalowac. Ja mam minimalna warstwe i nikt nawet nie wie, ze mam puder na buzi. Ale fakt fakte, slady zostawia.

Gość splendid86
dermacol jest ok ale osobiscie uwazam ze jest dosc ciezki bedziesz miala efekt maski jesli za duzo nalozysz proponuje Isa Dore velvet touch

Gość splendid86
jestes niezapominakja??????????

Gość splendid86
ty nie nazywasz sie czasem marta

Gość ożeszsz
Moze Teint Idole Ultra Lancome. Jest świetny. Double wear Laudera jest aksamitny, jeśli położymy go na bazę Smashboksa w niewielkiej ilości. Pięknie wyrównyje cerę, tuszuje pory. Taka sztuczka kosmetyczna. Ja od tej bazy jestem uzależniona wręcz. Jest droga, ale bardzo wydajna.

Gość ożeszsz
*Smashboxa :)

Gość ale ktora ta baza smashbox
jest ich kilka

Gość ożeszsz
Ja uzywam Smshbox Photo FinishColor Correcting (zielona, ale ten kolor jest niewidoczny właściwie) i Smashbox Photo Finish UFA/UFB whith Dermaxyl Complex Foundation Primer Ta druga zawiera filtry i składnik przecw starzeniu i jest udoskonaloną formą tej pierwszej. Kupuję na Allegro, wychodzi znacznie taniej.

Gość majkaaaa25
Może spróbuj L'oreal Cashmere Perfect. Teraz już co prawda go nie używam, ale kiedyś to był mój ulubiony podkład. Buźka jak brzoskwinka gwarantowana :)