Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie cos

nadmiernie poce sie POD PACHAMI

Polecane posty

Gość poradzcie cos

prosze powiedzcie to tu robic, stosowalam juz wiele specyfikow antidral, etiaxil niebieski jakies tabletki i nadal w sytuacjach stresowych , jakas randka albo cos mam wielkie plamiska pod pachami...POMOCY!!!

Gość sibi
bierz może cos na stres..może mniej się bedziesz pocić,i uzywaj np kulka + deo razem,a i bierz ze sobą sweterek najlepeij czarny,wtedy jak się spocisz nie bedzie tak widac,nie wiem co jeszcze

Gość może spróbuj użyć
wkładek sweatex

Gość poradzcie cos
ale te wkladki to co sie pod pachy wklada?

Gość poradzcie cos
moze jest tu na forum ktos z podobnym problemem pomocy to mnie naprawde krepuje

Gość przykleja się do ubrań

Gość Przez całe życie byłam zdrowa
ja polecam zdrowa zielona żywność młody jęczmień i chlorella sami sie przkonajcie

Gość aaaaga
ja mialam to samo, wszystko juz stosowalam i nic .Antidral był skuteczny ale tylko 2 tygodnie a potem zaczełam sie pocic znacznie wiecej.Moja rada jest taka -tylko fachowiec Ci pomoze ale nie taki lekarz ogolny czy dermatolog bo ja wszystkich odwiedzilam i wiadomo co maja do powiedzenia. Znajoma dala mi e-maila do kobiety co sie tym wlasnie zajmuje i jest super , oczywiscie poce sie -ale jak normalny człowiek ,jak biegam czy jest straszny upał ,uzywam zwykłych kosmetykow ,a nie chemi .Przez prawie 12 lat praktycznie cały dzien ,lato czy zima ,chodzilam przepocona pod pachami codziennie przezywalam horror sama pewnie wiesz jaki.Nie wiem czy jest aktualny ten adres bo nie kontaktowalam sie juz jakies pół roku ale spróbuj renowka1@vp.pl