Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

cały rynek mieszkaniowy jest trudny-jak się ma ograniczone finanse aż mi się przypomniało jak kiedyś też poszukiwałam(kilkakrotnie)-te stresy :o

Afra :) jeśli zależy Ci na usunięciu topiku, musisz podać linka, sam tytuł nie wystarczy. Prośba Zrób coś, abym rozebrać się mogła jeszcze bardziej Ostatni listek wstydu już dawno odrzuciłam I najcieńsze wspomnienie sukienki także zmyłam I choć kogoś nagiego bardziej ode mnie nagiej Na pewno mieć nie mogłeś, zrób coś, bym uwierzyła Zrób coś, abym otworzyć się mogła jeszcze bardziej Już w ostatni por skóry tak dawno mi wniknąłeś Ze nie wierzę, iż kiedyś jeszcze nie być tam mogłeś I choć nie wierzę by mógł być ktoś bardziej otwarty Dla ciebie niż ja jestem, zrób coś, otwórz mnie, rozbierz. ( Rafał Wojaczek) :)🖐️

Gość a co jest piekne
tak konkretnie?

Dlaczego myślisz że jest inaczej? Przecież teraz jesteś potrzebny...zawsze dobrze w takich chwilach mieć kogoś życzliwego przy sobie. Chyba najciężej jest być samym...

🖐️ Jeśliś jest prawdą... Jeśliś jest prawdą, przyjdź do mnie bez słów i weź w Twe ręce wszystko co dać mogę, lecz jeśliś snem jest pośród innych snów, och! to samotną puść mnie w dalszą drogę. Czy wiesz, co znaczy być jak biały bez, który ku słońcu wypręża się cały, i tak już za nic nie chcieć więcej łez? - Patrz na me oczy - one już płakały. M. Pawlikowska Jasnorzewska

Gość jakikolwieknick
tutaj bedzie wpisywana wiadomsc

Gość jakikolwieknick
do mie tez sie nikt nie odzywa :(

Taka we mnie pustka i czczość, I na siebie samego z złość, Chyba nigdy nie wróci znów Warg południe i północ snów. Gdzie mi płynąć? Do jakich wód? Gdzie mi stukać? Do czyich wrót? Czy tęsknocie swej szukać ujść, Czy też tęsknić i dalej pójść? Jam na świecie spóźniony gość, Taka we mnie pustka i czczość, Taki we mnie przedwczesny chłód, I żarliwa niewiara w cud. Niech mnie własny utuli cień, Niech mnie przyjmie jesienny dzień, Szarość bytu bez barw, bez tła, I ta szara nad miastem mgła. Taka we mnie pustka i czczość, I na siebie samego złość, I do siebie samego żal, Żem przeoczył i cud i dal. J.Brzechwa