Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

Czekoladko już wiem :) dziel tą czekoladę(oby tylko bez dodatków była)może mi się chociaż mina poprawi

:D dobrze, że sobie jednak przypomniałas o małej a na takie zimno to chyba lepiej kakao?

tak mielę mięso, paprykę,cebulę,czosnek i podsmażam jak wystygnie dodaję tarty ser i nadziewam a póżniej już tylko sosem zalewam i serem posypuję(czasami so sosu dodaję pieczarki)

o ziołach i innych przyprawach nie wspomniałam :) kurcze ochoty sobie narobiłysmy a to Cienkiemu miała ślinka lecieć :D

nieja brzmi całkiem smacznie mozesz napisac wszystko jak robisz to cam.. nie pamietam nazwy.. a pizze to ja własnorecznie robie ;) nie kupuje bo za bardzo nie lubie a tak moge dodac wszystko do niej :)

witam! Właśnie wróciliśmy od pani doktór :D Smyk rozwija się książkowo, leci na 50 centylu od samego początku. Mamy jednak problem, chyba nie lubi swojej pani lekarki. Drze się jak opętany jak ja widzi. Pielęgniarka i ważenie i inne pomiary to luzik ale badanie, o co to, to nie. I daje o tym dość dobitnie znać. Tak wył, że jak już wyszliśmy to w wóziu zasnął, od razu niemalże, i tak spał, że przespał prawie o pół godziny swoje kamienie (co mu się raczej nie zdarza). Pacjęt powinien mieć zaufanie do swojego lekarza, czego mu widocznie trochę brakuje. Mam nadzieję, że się w końcu przekona.