Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

nie...za chwile ide sie myc...pozniej pojde spac...musze rower sprowadzic na dół po schodach...wiec musze czekac na kolege, a on bedzie ok 22...nie chce mi sie spac...rano bede klnąć..ale co tam...:D

mówiąc o miejscach gdzie by się chciało mieszkać, jakie są wasze wymarzone miejsca? Mi chodzi po głowie Australia. Mam nadzieję, że maja tam melony bo to jedno z wymagań :D

ale jest zimno. Musi być ciepło cały rok. Alice Springs, średnia temperatura nie jest mniejsza niż 25C. Japonia też jest interesująca, melony można sushi zastąpić na jakiś czas :D

Na Islandii jest za zimno, jeszcze jakby było gdzie pojeździć... A do tego to tam już pewnie noce polarne zaczynają wchodzić. To nie dla mnie :/ Można depresji się nabawić, już wiem dlaczego majeranek legalny w Holandii. Jakby nie był to by wszyscy defa od razu łapali.

Nocna a co miałaś na myśli mówiąć: \"...co się stało??-coś poważnego?\" ja bym wybrała Włochy :) ale takie z klimatem starych domków, wąskich uliczek itd. a Żuławy są śliczne-byłam niedawno :)

🖐️Wam:) mam chwilkę, moze jest tu ktoś?? Niejaaa- twoje wpisy z 18 strony- takie smutne były-może xle cos zrozumiałam> a ja będę oryginalna i nigdzie nie chciałabym się przeprowadzić- wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ale podrózować to by się chciało:)

dziś porządkuję swoje "życie papierowe" :D matko ile człowiek zbiera tych papierów :o ale oddam te stosy na makulaturę-może zrobią z tego papier i ktoś sobie pupę podetrze :D :o

aaa :) ale to proste jakieś stare dokumenty, artykuły, prace itd. zawsze szkoda mi było wyrzuci (bo może się przyda, bo tyle pracy mnie to kosztowało)do dzisiaj.