Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

a dlaczego to Ty decydujesz o kolorze jej pokoju :o zaprowadź dziecko do sklepu z farbami niech sama wybierze ;)

:D ja lubię odważne kolory na ścianach ale czarny i brązowy to przegięcie za to krwiście czerowny jak najbardziej

Ona jest hałaśliwa z natury a czerwony jeszcze ją rozdrażni bardziej;) Myślałam o różu,fioleci i pomarańczu.Wiesz napewno jej każdy będzie pasował i nie powie mi że chce inny.:D Starsza córka uparła się kiedyś na niebieski i nie dała się przekonać do innego.Dopiero jak już było pomalowane to po jakimś czasie stwierdziła że go nie chce.

pomarańczowe są fajne. ja szukam fioletu(mam jeszcze 1 p. do pomalowania na działce) ale albo za jasny albo za ciemny albo za bardzo wpada w róż czy niebieski. :o chyba się nie zdecyduję w tym roku.

hej :) wybaczcie ze nie pisze ale nie mam głowy teraz do tego.. teraz obmyslam wszystko strategicznie (czyli odprezam sie grajac w pasjansa :) ):D troche sie dzieje w moim zyciu obecnie... zreszta co chwile wyrzuca mnie z neta to chyba dlatego ze tyle sciagam, bo chce sobie nadrobic to co nie bede mogła czyli juz moge obiescic ze od dnia 5listopada nie bedzie mnie z wami musimy jednak zrezygnowac z neta ale jak juz tylko bede go miala albo bede miala dostep do neta np w swieta bo bedziemy u rodzicow to napewno zamelduje sie :) juz moge powiedziec ze tesknie :D pozdrawiam :) 👄 ❤️

tak mowicie o kolorkach bardzo czesto ogladam programy typu dekoratornia itp. i takim moim marzeniem jak bedziemy mieli juz włsny dom i sypialnie oddzielna w nim to pomaluje ja na ciemna badz wchodzaca w ciemna wisnie tak mi sie podoba ten kolor tak aby było ciemno i przyjemnie w pokoju.. :) a czarna sciana tez moze byc bo fajnie to wyglada .. ładny jest kolor łososiowy moi rodzice maja w pokoju taki i naprawde rewelacja :)

Gość bez logowania juz
ja mam sypialnię w kolorze czerwonoceglanym(mówią-jak w piekle) :o

Gość bez logowania juz
bo Cie nie będzie :(

jaki dramat! Musze się pozbyć zmywarki do poniedziałku. AAA kto chce zmywarkę do zabudowy? Oddam za darmo. Inaczej będę musiał wywalić na śmieciowisko. Co do kolorów to my mamy na biało, ale pamiętam eksperymenty mamy, okazuje się że jak się doda pomarańczowy pigment do białej farby to wychodzi wściekły łosoś. Ekośnieżka z żółtym po jakimś czasie blaknie i zamiast ciepłego słonecznego robi się jasno-cytrynowy.

hej:) a co tu tak cicho dzisiaj?:P ja odsypialam to wstanie o 3.45:( ale tylko 2 godzinki spalam teraz:P ale dzisiaj sie troszke zasmucilam...bo chyba w swieta bede tutaj sobie sama siedziec:( nie dostane wolnego w tej pracy...za krotko robie i inni biora wolne:( jelsi wogole dalej bede tu pracowac...bo cos nie widze tego...skomplikowana sprawa...z miesiac tu chyba jeszcze bede pracowac...a pozniej...sie zobaczy...:P a co u was ludziska...weekend:P piszcie cos:P

widzę, ze nic się nie dzieje. U mnie operacja zmywarka zakończona sukcesem. Problem zmywarki nie jest już moim problemem :D Ogólnie nie mam ostatnio tyle czasu, żeby zaglądać regularnie ponieważ oprócz opieki nad dzieckiem muszę oddać prace. Dziś operacja \"drukarnia\" :D Toner kupiony, papier gotowy :D

NIEPOKÓJ I LĘK Niewielka rzeczka przeciskająca się desperacko wśród skał i porosłych jej brzegi zarośli. Rzucane przez nie cienie nadają jej czarną barwę, tworzą dziwne kształty, które niczym biblijny Lewiatan wynurzają się z toni. Ponure to miejsce. Wystarczy jednak, że nastąpi przerwa w zaroślach, przez którą przedrą się promienie słońca, a straszne cienie znikają i woda okazuje się źródlanie czysta.

Zasłyszane... Zostań ze mną przez chwilę A spojrzeniem ukoisz moją duszę Zaplątaną w gąszczu westchnień Rysując palcem po mym sercu Budzisz moje chęci radości I uśmiecham się wtedy Bo Śmierć kochała mnie przez chwile...