Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

i te wspomnienia "ach co to był za ślub" :D nawet słonko wylazło zza chmurki

tez mam w domu pomarańcz :) a ceny... no cóż. Ja od roku szukam fajnych dywaników łazienkowych-już nawet cena nie gra roli i dupa blada wszystkie jakieś takie normalne :o

dokładnie wszystko takie same. kolory takie sobie, wzory pożal się Boże, ani to ładne ani fajne w dotyku :o i tym sposobem nic nie kupiłam. no popatrz dalej nikogo nie ma?

tylko nie leć na psa z wałkiem :) dobra koniec przyjemności pora na obowiązki

🖐️ :) jak ja jestem to jak zwykle nikogo nie ma :( no coz... dzisiaj na obiadek kalafior i kotlety z piersi kurczaka... :) mniam mniam :) (dzisiaj bez wymyslania oczywiscie) bez ziemniaczkow bo bysmy nie zjedli...

Jakikolwiek ale na własną odpowiedzialność :D oprawiłeś już swój wysiłek?

a ja myslałam, ze serio mówisz :D dobrze, że to tak dawno było(mówię o tej traumie z przedszkola)

🖐️wam:) dzięki dziewczyny za podtrzymanie tematu. Tylko spokojnie nadal nie ma:(. Skontaktój no sie trochę, bo nie wiemy co się dzieje. Obraziłas się czy co?? Jakichkolwiek- nie stresuj sie tak strasznie:). To i tak lżejsze od sesji:D

no, to był a trauma. Jedno z najlepiej utrwalonych wydarzeń, drugie to jak dostałem dyplom za prace plastyczne. Dostałem też wtedy w nagrodę 2 wielkie flamastry (taki eufemizm) :D zielony i czerwony. Chyba stwierdzili, że jeśli należy mi się nagroda to poradzę sobie tylko z dwoma kolorami.

ja nagród nie dostawałam :o ale pamiętam pierwszą lekcję w zerówce i 2uwagi od razu(ciągłe gadanie do siebie i brak nozyczek-no skandal)

Ty się nie śmiej tylko pamiętaj dziecko dobrze spakować na lekcje-wiesz jak mi wstyd było :o