Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

Jeśli prawdą jest chłodna noc, naszyjnik łez Z prawdą rozminąć pragnę się Stąd w powietrzu już niech nie będzie prawdy czuć Nie pragnę prawdy z takich ust Pobłądźmy jak dzieci wśród świata powodzi Pozwólmy się karmić kłamstwem prosto w oczy Tej nocy, tej nocy Tylko my skryjemy się między tymi słowy Tej nocy, tej nocy Tylko ja okłamię tak, że nigdy nie zapomnisz Pozwól chwili snuć, nim rozkoszy minie cud Obrazy pełne nagich ud Zanim minie dzień prawda, że nie będzie mnie Nieprawdą jestem dzisiaj też Pobłądźmy jak dzieci wśród śsmutnych dorosłych Kłamstwami nakarmy się raz prosto w oczy Tej nocy, tej nocy Tylko my skryjemy się między tymi słowy Tej nocy, tej nocy Tylko ja okłamię tak, że nigdy nie zapomnisz

Mówią człowiek wszystko może niechby tylko chciał Spróbuj może chcieć odwrócić czas Gdybym to co kocham w Tobie zmienić w kroplę miał byłaby to najpiękniejsza łza a więc płacz póki czas może coś zmieni łza Teraz płacz, teraz płacz póki czas stało się co miało stać teraz płacz póki czas może coś zmieni jeszcze ta łza Mówią człowiek wszystko może niechby było tak żeby łatwo można zmienić w nas wszystko to co zawsze było siłą przeciw nam w kroplę co odpowiedź łatwą da a więc płacz póki czas może coś zmieni łza

Rzeko, która niesiesz mnie powiedz ile jeszcze razy zmienisz bieg wiedzieć chcę Rzeko, płyniesz szybko tak czemu nie pozwalasz pięknym chwilom trwać dłużej trwać Zabrałaś mi już tylu przyjaciół do których tęsknić nie przestaję zabrałaś mi już tylu kochanków a każdy z nich miał być na zawsze Rzeko słone wody twe za jeden uśmiech chcą aż tysiąc łez moich łez Czasem nienawidzę Cię wtedy chciałabym by inna rzeka niosła mnie

Piszę do Ciebie ostatni list... dom w ciszy tonie on... spokojnie śpi a ja... powracam myślami do Naszych Miejsc wciąż jesteś tak blisko czy tego chcę, czy nie Wierzę, że jeszcze spotkamy się, spotkamy się W kolejnym życiu odnajdę Cię, odnajdę Cię... Piszę do Ciebie bo wiem, że już czas zgasić ten płomień co ciągle tli się w nas żegnaj więc... Jedyny Mój może na 100 lat kiedyś zrozumiesz tak miało się stać Wierzę, że jeszcze spotkamy się, spotkamy się W kolejnym życiu odnajdę Cię, odnajdę Cię... Wszystko ma swój sens i czas - dobre i złe Co ma być, nie ominie nas Choć żegnam się z Tobą to jeszcze nie koniec kiedyś na pewno spełni się nasz sen Wierzę, że jeszcze spotkamy się, spotkamy się W kolejnym życiu odnajdziesz mnie, odnajdziesz mnie... Wierzę, że jeszcze spotkamy się, spotkamy się W kolejnym życiu odnajdę Cię, odnajdę Cię...

Znałam kiedyś ją przyjaciółką była mi potem przyszedł on mnie i wszystko ma dziś w nim Znałam kiedyś Cię kiedyś cały byłeś mój dzisiaj tylko w snach wraca do mnie obraz twój Teraz wiem wszystko ma swój kres tak jak swój początek ma choć bronię się, choć zaklinam czas nie odmienię woli gwiazd Kiedyś żyłam tu każdy kamień moim był to co bliskie było tak całkiem obce jest mi dziś Teraz wiem... Nic nie może trwać wiecznie nic nie może trwać wiecznie...

Dalej, dalej byle biec Byle nie dać złapać się O to nasza gra Byle tylko nie czuć nic Uśpić serce zabić wstyd Tego uczul nas Zmęczeni kłamstwami gubimy rytm Biegniemy ostatkiem sił Już tylko cud miłości uratuje nas Tylko cud miłości uratuje nas Mocniej, mocniej przytul mnie Naucz jak mam wierzyć że To już koniec gry Żyłeś przecież tak jak ja Kryjąc swą prawdziwa twarz Jak mam ufać ci Skażona kłamstwami wciąż boję się W twych oczach też mieszka lęk Już tylko cud miłości uratuje nas Tylko cud miłości uratuje nas Tylko cud miłości uratuje nas Już tylko cud miłości uratuje nas Nie brońmy się kochany więcej Nie, nie, nie... Niechaj cud miłości uratuje nas Niechaj cud miłości uratuje nas Niechaj cud miłości uratuje nas Tylko cud miłości uratuje nas Tylko cud... Chociaż...czy można kochać za dwoje???

Powiedz jak walczyć Z tym co złe Za mało siły w sobie mam Więc pytam Czy jest jakiś sposób By siłę mieć? Po rozżarzonych węglach Pewnie kroczyć Gdzie jest ta siła I skąd ją brać? Skąd tyle wiary By mocno stać? Czy Ty nią jesteś? Ty co masz świat u swoich stóp Pomóż mi, proszę Wskaż drogę znów Gdzie jest ta siła I skąd ją brać? Skąd tyle wiary By mocno stać? Czy Ty nią jesteś? Ty, co masz świat u swoich stóp Pomóż mi, proszę Wskaż drogę znów

Hm...nie będzie mnie jakiś czas...jaki? Nie wiem,trudno mi powiedzieć :( Może ktoś zaopiekuje się tym zakątkiem?

Dziękuję Wirtulandio...🌻🌻 :) nie jest tak późno:) to MUSI być rybka-najpiękniejszy i najromantyczniejszy ze znaków:) Wiem jak to jest Wirtulandio...klatka...Z jednej się wyrwalam...w drugiej siedzę...a przed trzecią się bronię,boję się.... Klatka...choćby i ze złota zawsze zostanie klatką...to nic że inni myślą że tak Ci przecież dobrze...kto tego nie przeżył nie wie,nie zrozumie nigdy tęsknoty za tym co poza złotymi drutami...

Zmysly.... Wyczulone...wyostrzone...tak łatwo jest je zranić... Łzy... Jak srebrny strumyk wijący wśród zagłębień w policzku, nocą gdy cisza wybucha tysiącem myśli,skłębionych,zbyt szybko biegnących by zatrzymać się na chwilę,uderzających prozą życia i Twoją bezradnością... Tęsknota... Której nikt nie zrozumie...bo przecież niczego Ci nie brak... http://de.youtube.com/watch?v=5GC01xSXBgw

:)🌻 Ty... Patrzysz na świat wzrokiem zamglonym... Ja... Patrzę na świat z niepewnością... Ty... Boisz się teraźniejszości... Ja... Przyszłości... Ty i Ja... Niepewność i nadzieja...w jednych dłoniach zamknięta... 🌻

Czasem ...w środku nocy budzę się...wyciągasm rękę...ale tylko pustka obok... Zwijam się w kłębek , nieodlączny niebieski miś,zachlapany łzami...tylko on wie jak ciężko czasami jest... :(:(

wiem pozostać nie chcesz niczyj Wiem tęsknota twoja krzyczy Wiem a jednak mi uciekasz Ty chcesz niepokój swój pokonać Chcesz naprawdę się przekonać Chcesz za długo jednak czekasz Wybudujmy most Niech już nic dzieli nas Złączmy z nowym dniem Przeszły czas Wybudujmy most Co połączy światy dwa Jednym jesteś ty a drugim ja Wybudujmy most Zapatrzeni w tęczę tęcz Wybudujmy most Dwojga Serc Wybudujmy most Co połączy z nocą dzień Z lodem ognia żar Z blaskiem cień