Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afra3szafra

Każdy dzień pomaga nam dostrzec to,co najpiękniejsze dla moich-znajdzicie mnie

Polecane posty

widze ze obie jestesmy zaskoczone jak nam sie dobrze rozmawia:)))ale to dobrze ze jest taka osoba ktora cie rozumie , mimo ze nie znamy sie az tak długo....ale nie to jest wazne , wazne jest to ze jestes i chce ci podziekowac, wielki buziak dla ciebie , kochana:)))))))

Gość śliwka*
wstyd się przyznać niedziela jak nie niedziela-sprzątaliśmy :o no ale mój mąż nawet nie marudził więc moze być zwłaszcza, że burzowo było wiec spacer odpadał a jak u Was

Gość śliwka*
👄

no u nas to byla siostra z tym zaproszeniem ale chyba przeoczylas to jak pisalam , ale nic nie szkodzi :))))dlugo nie posiedzieli bo wiesz jak to jest z malym dzieckiem , zjedli obiad i pojechali a my siedzimy i piwko pijemy , no i przy okazji ciacho sie piecze

nie masz sie czego wstydzic , my tez czasami sprzatamy w niedziele , dzis mielismy sie wybrac na rowerki ale pogoda nieciekawa wiec popoludnie w domku - tak przewaznie

Gość śliwka*
no tak przeciez mówiłaś, że maluszek był-moja pamięć do poprwki :o u mnie w bloku też wysyp niemowlaków-fajnie by było gdyby było to zaraźliwe :)

nie mamy sie co zadreczac i na nas tez przyjdzie pora , nawet nie bedziemy wiedziały:))))

sliweczko bedzie dobrze :)))) przeciez jestesmy jeszcze młode i piekne , no nie?

Gość śliwka*
:D musi tak być kiedy jedziecie na urlop? Ja nie wiem czy nam się uda gdzieś jechać-znowu słyszałam o zwolnieniach u męża...

o tych zwolnieniach to wszedzie sie slyszy :(((( mam nadzieje ze twijego meza to ominie, a co do urlopu to jedziemy w lipcu od 21 do 28 na tydzien nad soline - juz nie moge sie doczekac

a moze wam sie uda chociaz pojechac na te pare dni gdzie , wam tez sie odpoczynek nalezy:))))))))))))))

Gość śliwka*
wyobrazam sobie, fajnie tam jest-trochę widziałaś na zdjeciach my chcemy się jakoś do Wisły wybrać-chociaż na weekend co do tych zwolnien to też się pocieszam no ale zobaczymy, myślę ze już w czerwcu bedzie czystka

Gość śliwka*
zawsze mozemy się pobyczyć na działce-tylko,że tam zawsze pełno rodziny, mało czasu tylko dla siebie-trzeba na spacer uciekać ;) któregos dnia prześlę Ci zdjęcia z tamtych stron(chyba jeszcze Ci nie wysyłałam?)

nie jeszcze tych fotek nie mam od ciebie :))))ale chociaz fajnie ze macie gdzie pojechac , chociaz na ta działke - a nie cały czas siedziec w miescie

fajnie jest tak sie oderwac od miasta :)))) a majac auto zawsze mozna gdzies wyskoczyć -tak przynajmniej mi sie wydaje:)))

Gość śliwka*
osiwiałabym w tym bloku, dobrze jest chociaż czasem na weekend pojechać do natury :) tylko, że mało tych wolnych weekendów (w takim razie podeslę fotki)

Gość śliwka*
tak wtedy bardziej ciągnie bo prościej siadasz, lejesz paliwo i przed siebie :) ciekawe gdzie pojedziecie na pierwszą wyprawę?

tez jestem ciekawa:) a moze nam sie uda kupic autko wczesnie i juz nim pojedziemy nad soline - zobaczymy jak pojdzie :)

póki co ogladamy oferty , wybor jest niesamowity az wkoncu nie wiemy na co sie zdecydowac

Gość śliwka*
trzymam kciuki :) tylko mi tam nie szalejcie na drogach :)

spoko , moj maz jest bardzo odpowiedzialny - wierze w niego :))) wkoncu chcemy jeszcze pozyc na tym swiecie:)))

Gość śliwka*
domyślam się a mąż bardziej zdecydowany na jakiś?

Gość śliwka*
u mnie w rodzinie mają i sobie chwalą

moze ktoregos pieknego dnia moglibysmy sie spotkac , co ty na to?! ale jestesm bezposrednia , no nie?

Gość śliwka*
tylko służbowo, znam 2osoby z tego miasta ale jak wyjechały z Wa-wy to kontakt mamy sporadyczny

Gość śliwka*
sama już o tym myslałam i pewnie kiedyś zaryzykujemy :)