Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczucha0987

Samotność w sieci,szukam przyjaciół

Polecane posty

Gość kaczucha0987

ech, czuje sie taka samotna, kazdy kolejny dzien mnie przytłacza, mam chlopaka ale nie mamy zadnych przyjaciol tak jakos wyszlo:( , nawet sylwestra pewnie spedzem w domu przed tv,jest mi smutno i zle,ma ktos podobnie?

Gość no teraz ja
sylwek dopiero w grudniu jesli sie nie myle chyba nastapily jakies zmiany w kalendarzu?:P nie przejmuj sie, taki okres,jesien, krotkie dni,wieczory, deprecha, spojrz na to wszystko co Cie otacza troche inacvzej:)

Gość kaczucha0987
ja juz sobie z tym nie radze,nie chce spedzic sylwestra w domu, bawie sie tylko ze swoim chlopakiem, to z nim pije%, z nim samych chodze potanczyc, smutne troche to nasze zycie, kocham go, ale brakuje mi kogos z kim bym mogla wyskoczyc do pubu, na pizze , do kina czy poprostu spotkac sie pogadac,,

Gość poproś bywalca
on napewno sie z tobą zaprzyjazni tylko potem sie nie odczepi :)

Gość kaczucha0987
moze i wzroslo to u mnie wszytsko przez wzglad ze za oknm jesien, ale mam tak juz dlugo wiec to raczej nie skutek jesieni,

Gość kaczucha0987
mam chlopaka, ciesze sie ale co z tego ze wszystkie weekendy spedzam w domu, tylko z nim pije alkohol, tylko z nim sie bawie, on robi zarowno za przyjaciela jak i partnera zyciowego, nie chodzimy nigdzie, brakuje mi tego.przeraza mnie mysl o sylwestrze w tym roku, bedzie taki smutny pewnie tylko my, tv, i szampan, ech, przytlacza mnie to wszystko

Gość buszujący w kartoflach
"spedzem" ? :o

Gość fściekła pomerańcza
Yyyyyyyyyy normalnie jakbym czytala o sobie :o Straszne! Mam identycznie

Gość kaczucha0987
dobrze ze nie jestem sama:( to wszystko mnie przerasta, teraz juz i tak jest troche lepiej bo szkola sie zaczela , a w wakacje przesiedzialam sama w domu, wstawalam o 13 zeby miec pol dnia przespanego, potem, tv, kafe, i dopiero wieczory widzialam sie z chlopakiem ale tez nie zawsze bo pracuje,tak bardzo bym chciala miec przyjaciol, ale tak wyszlo ze przyjazni sie rozmyly,teraz jestem sama jak palec, i sama mysl o tym mnie przeraza, jakie mam strasznie nudne zycie, :(

Gość fściekła pomerańcza
JA własnie teraz siedze w domu i czekam az facet skonczy prace :P

Gość kaczucha0987
ja tak samo, ma byc ok 18.00, zyje z dnia na dzien, nie mam nawet sie komu wyplakac, jak sie pokloce z chlopakiem,

Gość kaczucha0987
ciesze sie ze go mam, ale w glebi duszy jestem samotnna pomimo ze go mam, mam tylko jego,TYLKO,moje zycie traci sens

Gość fściekła pomerańcza
A co się stało z dawnymi znajomościami? Nie da się ich odnowić w żaden sposób?

Gość kaczucha0987
niestety nie;/ ech..wszystko sie rozmylo , a glownie przez to ze moi znajomi poznali jakis partnerow zyciowych i mnie mieli serdecznie w dupie;/ a u ciebie jak?

Gość fściekła pomerańcza
Jak poznalam chlopaka to sie na mnie wszyscy obrazili ze nie spedzam z nimi tyle czasu co dawniej i to byla pierwsza faza rozpadu znajomosci. Pozniej jak inni znajomi znalezli drugie polowki, to znow zaczelismy sie spotykac raz na ruski rok. Teraz widuje sie tylko z niektorymi raz na jakis czas, ale jak mam jakies problemy to i tak jestem skazana sama na siebie. W sumie przyzwyczaiłam się do tego i nawet polubiłam swoje własne towarzystwo

kaczucha nie łam się. mam tak samo. tylko jeszcze dziecko do szczęścia. aktualnie dzieć u dziadków sama w domu, mąż w robocie. a jak wraca to się nudze. mam ochotę gdzieś wyjść z nim, do kina albo coś. Albo z kimś się samemu spotkać. Częśćmoich dobrych koleżanek pracuje, albo ma dzieci i swoje rodziny, a te samotne. to jeh, nie zawsze mają czas, albo dyskoteki. .. I kontakty wymierają ;) Mam kilka dobrych koleżanek ale kurna trochę daleko(Skutki przeprowadzki do mieszkania męża)

Gość kaczucha0987
to wcale nie jest takie latwe zeby sie nie lamac:( ciezko mi jest, a tkwie w takim czyms od 2 lat, u mnie przebiegalo dokladnie ze znajomymi tak jak u ciebie pomarancz:(

Gość zakręconaN
hej,hej odświeżamy temat!! Macie jeszcze jakieś pomysły by znależc znajomych do wspólnych spotkań w pubie,domu ,by móc tak po prostu ,,mieć kogś,, a nie tylko ja i mój Facet!?