Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMutna ona czyli ja

Proszę o pomoc do maturzystów

Polecane posty

Gość SMutna ona czyli ja

W tym roku pisałam externistyczna maturę (taką do której nauka trwa rok czasu) i jej niestety nie zdałam z polskiego i angielskiego pisemnego. Muszę dostarczyć listownie deklarację maturalną do krakowa... wcześniej myslałam, że mam zanieść ją do szkoły, myślę że jak jutro wyślę dojdzie na piątek i będzie ok. Tylko sęk w tym, że nie wiem dokładnie jak ją wypełnić... czy wypełniam tylko te rubryki, które mam zdawać czyli polski pisemny i angielski pisemny (czyli tylko II czesc deklaracji) i tam jest jest aby wypełnić X albo W (wpisac trzeba w kratki) ja chce zdawać na podstawowym tak jak zdawałam te przedmioty wcześniej.. to co mam tam wpisać? X język poslki na poziomie podsatwowym ??? (chodzi czy X czy W) ? X język obcy angielski na poziomie podstawowym ( X czy W)? normalnie się pogubiłam... i nie wiem czy tam gdzie jest częśc ustna którą zdałam mam coś uzupełniac czy zostawić wolne miejsce? Sory, że pytam o takie banały ale chciałabym bardzo uzyskać odpowiedz jeśli ktokolwiek wie o czym pisze :) Pozdrawiam i dziekuje

Gość SMutna ona czyli ja
tam na dole jest wyjaśnienie NIBY ;/ jeśli wpisano X, to zaznaczyć podstawowym albo rozszerzonym albo dwujęzycznym w przypadku języka obcego jeśli wpisano W, to zaznaczyć: podstawowym albo rozszerzonym, jeśli poprzednio zdający przystepował do poziomu podstawowego rozszerzonym, jeśli poprzednio zdający przystepował do poziomu rozszerzonego i otrzymał świadectwo dwujezycznym, jeśli zdający przystępował do poziomu dwujęzycznego w przypadku języka obcego.

Gość SMutna ona czyli ja
na prawdę nikt się nie orientuje jak to wpisać ?

Gość SMutna ona czyli ja
ja na prawde Was proszę ... :(

Gość SMutna ona czyli ja
upup

Gość SMutna ona czyli ja
upup

Gość ja tez smutna
jeżeli zdajesz przedmiot po raz drugi chyba wpisujesz "W"

Gość ja tez smutna
a to czy wpisujesz w inne pola to nie wiem ...

Gość SMutna ona czyli ja
a tam gdzie jest nazwa i adres szkoły zlikwidowanej lub przekształconej to mam wpisać adres OKE? czy adres mojej szkoły?