Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyRed

kompleks pięknej koleżanki

Polecane posty

Jestem ładną dziewczyną i mam powodzenie u chłopaków dopóki obok mnie nie pojawi sie moja koleżanka. Ona jest absolutnie prześliczna, no i co za tym idzie wszyscy chłopcy się w niej kochają. Nawet bym sie tym tak nie przejmowała gdyby nie fakt ze ona jest strasznie płytka i tępa...lubię ją ale tez bardzo jej zazdroszcze.A cała ta zazdrosc zaczęła sie wtedy gdy kiedys poznałysmy pewnych chłopaków.Ona nie zamieniła z nimi prawie żadnego słowa tylko siedziała i słuchałą jak ja z nimi gadam a rozmawiałam z nimi bardzo dłuugo....Po jakims czasie okazało sie jednak ,że Ci faceci i tak to do niej zaczeli pisac i nią się interesowac, mimo tego ze nie umiała załapac z nimi kontaktu. Później były inne podobne sytuacje. Zaczynam myślec ze dla facetów nie liczy się wnetrze, bo i tak jak pojawi sie ładniejsza to ją wybiorą :(

Gość yhfdyhd
też to mam:O dziewczyna ma ładną twarz, jest wysoka i szczupła, ale jest tak sztuczna:O codziennie tona tapety, skóra po solarium (nie jest jeszcze tragicznie ale i tak za ciemna) a do tego farbowane blond włosy, ubiera sie modnie Jest tak płytka, denna i nijaka ze aż płakać sie chce. Z nią 5 minut przegadać to juz sukces. Przegadać oczywiście pomijając tematy co ona widziała w housie, jaki błyszczyk musi sobie kupic czy o ile chce rozjaśnić włosy. A jednak faceci za nią szaleją:O

Jeśli miałaś do czynienia z facetami którzy patrzą tylko na wygląd tak jak piszesz, że patrzą na koleżankę a ty nie liczy sie dla nich bo ona jest porostu ładniejsza, to z takimi kolesiami daj sobie spokój . W końcu znajdziesz takiego, któremu zaimponuje o\\to co masz w środku i takiego który będzie cie szanował pod każdym względem i nie będzie przeszkadzało mu to czy jesteś ładna czy brzydka bo nie o to chodzi...

tak to powyzej dobrze napisane, tego sie trzymaj, badz soba i nie pozwol by takie robily Ciebie gorsza, bo jestes o niebo lepsza :)

Może mało ale warto poczekać, nic na silę ;) Nie szukaj sobie chłopaka tak poprostu bo koleżanki maja a ty nie.. Chyba ze szukasz kogoś przelotnie ale jeśli chcesz kogoś z kim będziesz mogła dzielić już całe swoje życie to poczekaj trochę a sam do Ciebie przyjdzie ;)

tak, jestem sobą i nie mam zamiaru zmieniac się w plastikową lale. Po prostu jest mi przykro, może gdybym naprawde była bardzo brzydka i tępa i ogólnie głupia , to wtedy rozumiem , że nie mogę się z nią równac,a ja po prostu nie jestem aż tak ładna.Za to mam coś w głowie ( przynajmniej tak mówią przyjaciele) i to mnie tak bardzo wkurza echh

Gość Książe Yogurt
LadyRed Jestem ładną dziewczyną i mam powodzenie u chłopaków dopóki obok mnie nie pojawi sie moja koleżanka. Ona jest absolutnie prześliczna, no i co za tym idzie wszyscy chłopcy się w niej kochają. Nawet bym sie tym tak nie przejmowała gdyby nie fakt ze ona jest strasznie płytka i tępa...lubię ją ale tez bardzo jej zazdroszcze.A cała ta zazdrosc zaczęła sie wtedy gdy kiedys poznałysmy pewnych chłopaków.Ona nie zamieniła z nimi prawie żadnego słowa tylko siedziała i słuchałą jak ja z nimi gadam a rozmawiałam z nimi bardzo dłuugo....Po jakims czasie okazało sie jednak ,że Ci faceci i tak to do niej zaczeli pisac i nią się interesowac, mimo tego ze nie umiała załapac z nimi kontaktu. Później były inne podobne sytuacje. Zaczynam myślec ze dla facetów nie liczy się wnetrze, bo i tak jak pojawi sie ładniejsza to ją wybiorą :D :D :D Odkryłas Amerykę. Wnetrza nie poru,chają ;)

no tak Książe Yogurt...za to Ty jestes kolejnym niewolnikiem testosteronu...tylko zeby sobie wyruchac no nie? jakiś Ty mądry i wartościowy no no ..pfff

NO wiec właśnie spójrz na to ze strony pozytywnej ona jest zwykła plastikowa lala, ubiera się modnie ,maluje kreci tyłeczkiem bo to jej pasuje, bo właśnie to imponuje pustym kolesiom a ty taka nie jesteś wiec zacznij to doceniać ;)

Gość aqua cheek
Mi sie zdaje ze lgneli do tej laski nie daletgo ze ladna tylko dlatego ze cicha byla. Faceci uwielbiaja tajemnicze dziewczyny..

Gość wyka1111
przeciez pisalas ze sie nic nie odzywała

no wtedy była cicho.Ale ogólnie jest bardzo gadaltliwa, tyle ze zbyt mądrze nie mówi. a wtedy była cicho bo nie miała nic do powiedzenia na dany temat

Gość wyka1111
a zreszta piękna nie jestes Aniu po mailu cie mozna znalezc na nk

Gość nnhngvfvf
a moze na sile chcesz jej przypiac etykietke "ladna wiec pusta", moze ty duzo gadajac nudzilas tych kolesi (twoja odpowiedz "nie napewno sluchali mnie z zaciekawieniem i dobrze im sie ze mna gadalo") a twoja kolezanka malo mowila wiec ich nie znudzila-poza tym nuta tajemniczosci od niej. i jestes strasznie falszywa-skoro jest taka plytka i zla to po co sie z nia zadajesz? aha i nie dziw sie ze wola ja masz do wyboru bluzke ladna i bluzke brzydka... ktora wezmiesz??

jak można odnalezc kogos na nk po emailu?? da sie w ogóle tak?? nnhngvfvf - masz racje, często chcemy sami w to wierzyc ze skoro ładna to głupia i pusta. Ale mam kolezanke, podobny przypadek jak napisała yhfdt...i ona jest poprostu pusta:O Poprostu. Chociaz są tez dziewczyny naprawde fajne i ładne (a szkoda, wieksza konkurencja:P)

Gość nnhngvfvf
no ok i nie przecze ta dziewczyna moze nie wiedziec ile jest 2+2 i chodzic do lozka z kazdym, a rozmawiac tylko o tipsach. ale to ze autorka sie z nia zadaje swiadczy o jej (autorki) plytkosci i dwulicowosci rozumiem ze powiesz autorko ze sie z nia nie zadajesz tylko "czasem" ale jednak ja nie siedzialabym z dziewczyna o ktorej mam takie zdanie i nie rozmawialabym z chopakami bo balabym sie ze pomysla ze jestem rownie pusta. Poza tym rozmowa z takimi laskami konczy sie u mnie na czesc ktorych nietoleruje. Ja jestem ladna, moge nawet powiedziec ze bardzo robilam test iq (prawdziwy nie ten tvn-wyniosl 129, chodze do jednego z najlepszych liceow, mam bardzo szeroka wiedze i zainteresowania-religie,astronomia, ogolnie technika, uwielbiam rozwazac rozne rzeczy i dyskutowac o nich. Mam swoje zdanie na kazdy temat czesto odmienne od innych. Ale jestem pewna ze gdybysmy poszly razem na impreze i chlopacy nie zwrociliby wogole na ciebie uwagi tylko zajmowaliby sie mna nazwalabys mnie pusta dupodajka itd. Wg. jestes strasznie zakompleksiona, wylecz sie z tego zamiast zwalac na innych

Gość Książe Yogurt
LadyRed (anka193@buziaczek.pl) no tak Książe Yogurt...za to Ty jestes kolejnym niewolnikiem testosteronu...tylko zeby sobie wyruchac no nie? jakiś Ty mądry i wartościowy no no ..pfff Takie jest życie dziecko, jeszcze się nauczysz. Przeczytaj co sama napisałaś na początku: "Jestem ładną dziewczyną i mam powodzenie u chłopaków dopóki obok mnie nie pojawi sie moja koleżanka" Sama piszesz o wyglądzie, dopiero jak jest ładniejsza dziewczyna to odwołujesz się do wnętrza. To głównie te brzydsze pisza o wnetrzu. Prawda jest taka, że kobiety maja gówniane wnętrze. Co do wyglądu nie chodzi, tylko o sek, ale takze o pokazanie się faceta z atrakcyjną kobietą przed innymi (to swiadczy o jego statusie wśród innych samcow). To samo robią kobiety - patrza na wygląd. jak ludzie dopiero sie poznają, to przeciez nie znaja charakteru drugiej osoby. jedyne czym sie kierują przy pierwszym poznaniu, to wygląd. Ci kolesie smsowali do twijej koleżanki może dlatego, że ma lepsze wnętrze niz ty. jest piękna i milczy - faceci to lubią. Natomiast ty na spotkaniu cały czas kłapalas dziobem :D

Gość Książe Yogurt
AsTouchOfSun NO wiec właśnie spójrz na to ze strony pozytywnej ona jest zwykła plastikowa lala, ubiera się modnie ,maluje kreci tyłeczkiem bo to jej pasuje, bo właśnie to imponuje pustym kolesiom a ty taka nie jesteś wiec zacznij to doceniać Ona jest tak samo pusta i głupia, tylko jest zazdrosna, bo jest brzydsza.

tak jestem zakompleksiona.....wie o tym doskonale i własciwie ciesze sie ze mnie skrytykowaliscie bo przynajmniej dało mi to cos do myslenia...powinnam po prpstu polubic siebie i przestac patrzec na innych...dzęki :*

PS. jak sie usuwa konto?? juz go nie potrzebuje bo usłyszałam to co powinnam a raczej przeczytałam to co powinnam. Musze nad sobą popracowac, bo ja nie che byc zazdrosna i płytka

Gość sQadkamia71
a tam p* licie że wnętrze się liczy. Chyba sami w to nie wierzycie. Przestańcie dziewczynę oszukiwać oklepanymi gadkami dla szarych myszek co by im tak przykro nie było, bo jeszcze da się nabrać. WYGLĄD to 1 a INTELEKT ZAWSZE jest na 2 miejscu!!

Gość gość
"Jeśli miałaś do czynienia z facetami którzy patrzą tylko na wygląd tak jak piszesz, że patrzą na koleżankę a ty nie liczy sie dla nich bo ona jest porostu ładniejsza, to z takimi kolesiami daj sobie spokój . W końcu znajdziesz takiego, któremu zaimponuje o\\to co masz w środku i takiego który będzie cie szanował pod każdym względem i nie będzie przeszkadzało mu to czy jesteś ładna czy brzydka bo nie o to chodzi... " Tak wmawiajcie jej, że kiedyś znajdzie kolesia, któremu zaimponuje to, co ma w środku (to co wszyscy, organy, hehe). Na mnie też niektórzy mówią, że piękna i pusta, ale ci sami ludzie nie podejmują ze mną poważniejszych tematów. To kto tu jest pusty? Sama nie będę biegać za takimi i udowadniać inteligencji bo to wygląda karykaturalnie. W takich sytuacjach to nie wiem... Daj jej się wypowiedzieć?

Gość gość
„Z nią 5 minut przegadać to juz sukces. Przegadać oczywiście pomijając tematy co ona widziała w housie, jaki błyszczyk musi sobie kupic czy o ile chce rozjaśnić włosy. A jednak faceci za nią szaleją„ Haha facetom nie przeszkadza, ze ładna buzia jest tępa o ile jest ładna