Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina23.

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość karolina23.

po co facet chce się żenić z kobietą skoro i tak uprawiają seks,jest im dobrze itd bo tak się zastanawiam czym sie kieruje facet podejmując taką decyzję? zastanawiam się nad swoim związkiem,chciałabym żeby mojemu chłopkaowi nic nie brakowalo ale mam takie czarne myśli że ma wszystko więc sie znudzi i mnie zostawi...

Gość karolina23.
no można ale po co się żenić z takim podejściem. Pytałam poważnie

Gość karolina23.
chciałabym wiedzieć bo chciałabym wiedzieć co nie przestraszy mojego chłopaka i czy on wogole bierze taką opcje pod uwage czy trace czas,preciez on mi tego nie powie

Gość karolina23.
no tak masz rację ale ja sie martwię że znajomi się chajtają co chwila a m po roku nigdy nie rozmawialismy o wspólnej przyszłości:o ale pewnie przesadzam bo mamy po23lata,studiujemy ale fajnie byłoby cos razem poplanować...a on nic

Gość samiecomega
przerazi go wszystko.ciebie jego przerażenie.zauważysz że masz dużego chłopaczka w domku.i będziesz pytać może na tym forum co dalej. skoro pytasz to masz już problem.

Gość wszyscy święci się odezwali
nigdy nie było tak, że facet żenił się dla seksu, nigdy, nie rozumeim skąd takie texty beznadziejne :O ale do rzeczy, jesli sama nie wiesz czym jest małżeństwo, co taki związek daje ludziom to nie bierz się za to dopóki cos Ci się nie wyklaruje

Gość karolina23.
mi sie wdaje ze wiem aleo niego sie boje boje sie ze mnie zostawi jak skonczymy studia bo mu tak matka powie a on sie jej "boi" ,bo stwierdzi ze taka milosc na odległosc jest bez sensu...

Gość wszyscy święci się odezwali
facet 23 lata a boi się matki :O no nie wierzę