Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Zdaje mi się, że wpadłam z moim chłopakiem. I teraz w związku z tym dość nietypowe, kontrowersyjne pytanie : Czy można jakimis lekami bez recepty coś na \"to\" zaradzić??

Gość vollllvo
twój pseudonim idealnie (?) pasuje do sprawy ktorą opisujesz. normalnie żyć i nie umierać.

Gość idźka
wali Cię dziewczyno?A myślałaś co będzie jak się nie uda,nie poronisz i kalekę urodzisz.Trza się było zabezpieczać!A teraz ciułaj na skrobankę...skoro nie chcesz urodzić.

Gość vollllvo
teraz to twoje dziecko woła o pomoc. czy mu ktoś pomoże? czy jego matka je zamorduje???

żałosne!!! trzeba bylo pomyśleć prędzej!!! tyle kobiet nie może mieć dzieci lub ma prpblemy...a kogoś stać na takie rzeczy!! zastanów się nad soba dziewczyno............mam nadzieję, że to tylko marna prowokacja....

Gość meam 79
Faktycznie zalosne...Po drugiej stronie jest juz inny czlowiek a dla niej to jest 'wpadlam'.. Szkoda sie denerwowac na takie gowniary

Gość MaJa8602
Po pierwsze samo się dziecko nie zrobiło!!!Po drugie Nie mam prawa Cię oceniać ale wiedz jedno...Dziecko to najwspanialsze co się może kobiecie przydażyć ja PORONIŁAM i nie zdajesz sobie sprawy jaki to ból dla kobiety która pragnie dziecka!a Ty pomyśl czy ta mała NIEWINNA istotka która rośnie w Tobie pragnie śmierci???czy ona jest czemuś winna?? Wydaje mi się że trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny! moja rada jest taka żebys poszła na USG może jak zobaczysz na ekranie mała kruszynkę której serduszko bije jak oszalałe zmienisz zdanie...Poza tym czy trzeba od razu zabijać??(bo dla mnie skrobanka jest morderstwem)jak tak strasznie nie chcesz dziecka to chociaż zdecyduj się urodzić i oddaj jakiejś dobrej rodzinie zastępczej... A tak poza tym to uważam że świat jest okrutny tyle kobiet pragnie dzieci...i nie może ich mieć...a jak nie chcą to wtedy się udaje:(PRZYKRE

Gość MaJa8602
I JESZCZE JEDNO!!!DLACZEGO Promyk nadziei ????Na co Ty masz NADZIEJĘ dziewczyno???:(

Gość mirka123234
Hej wszystkim!! sluchajcie mam pytanie.. dzisiaj się zatrułam czyms i od poludnia do 17.30 bolał mnie zoładek.. nie wymiotowałam ani nie miałam rozwolnienia...biore Mercilon.. o 18 wziełam tabletke.. i moje pytanie dotyczy tego, czy jak to co mi wisiało na żoładku strawilam przed 19 to czy tabletka podziałała? nie miałam rozwolnienia ani nie wymiotowałam.. błagam odpiszcie..

Gość mirka123234
zastanawiam sie poprostu czy ta tabletka się przyjeła... wiem ze pisze nie na temat, ale musialam do kogos sie z tym zwrocic..