Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLAaaaaaa

Czemu mam zawsze pod górkę

Polecane posty

no wlasnie 😭 wlasnie sie dowiedzialam ze jestem w ciazy z drugim dzieckiem , a u meza w pracy sie wali i pali ja nie pracuje i raczej nie mam szansy juz na prace ,,, boze czemuuu no czemu ,,,,,,,,, teraz jak sie okazalo ze jestem w ciazy to pali nam sie grunt pod nogami ;beksa]😭

uwierz mi ze inni mają gorzej... moze to Cię pocieszy. ciąza trwa 9 miesiecy. zanim dziecko sie urodzi maz znajdzie prace i wsjo sie ulozy i zapomnisz ze mialas takie problemy.

nie zalamuj się! wydrukuj mezowi cv i wyślij go jutro na poszukiwania pracy. zaopatrzcie sie w jakies gazety, kaz mu odwiedzic urzad pracy... niech znajdzie cos w razie gdyby. dowiedz sie tez o jakies rodzinne i inne pierdólki ktore wam sie należą!

Gość agatka.....
ty masz podgórke? jestem wciazy 16 tyg chłopak z którym byłam 5 lat zostawił mnie,niedawno skonczyła mi sie umowa i mi jej nieprzedłuzyli,niemam kasy niemam ,niestac mnioe nawet na witaminy:(

Agatko nie mogą ci nieprzedłużyć umowy jeśli wybiega poza 3m ciaży taka umowa automatycznei MUSI byc przedłużona do dnia porodu. Zadzwon do Inspekcji Pracy oni ci to potwierdzą

JEDNYM SIE UKLADA A INNI MUSZą DUZO łEZ WYLAC tylko czemu my tak pragnęlismy tego dziecka a teraz to tak sie boję jak damy sobie radę

Gość Krotochwila
może to głupie, ale ja obserwuję w otoczeniu taką zasadę, którą zawsze cytowała mi babcia : "Jak Bóg daje dziecko, daje i na dziecko". Pewnie zaraz mnie tutaj zjadą, ale znam kilka takich przypadków w moim otoczeniu. Autorko, a moze myśl pozytywnie- wtedy o wiele więcej rzeczy sie wiedzie.

slyszalam o tym przyslowiu :) ale dziekuje ci za pocieszenie , coz mi pozostało ale bardzo sie boje o naszą przyszlosc

Gość Krotochwila
Właściwie, nawet jak jest ok z życiem materialnym to zawsze może się coś "walnąć". Najważniejsze jest jednak zdrowie Wasze i dzieci i miłość, bo na resztę to już Wy macie wpływ. Powodzenia i daj znać jak się to przysłowie sprawdzi w Waszym wypadku :-D

OLA........... jak już bedziesz na tej górce to zawsze potem jest z górki. I tylko o tym myśl.Dasz rade.