Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruuuubasek

dieta 500kcal.

Polecane posty

Gość miniTOFIK
No cóż, ja tu chyba jestem weteranką bo mam 33lata!!!!!!! :( :( :(. Wiesz t taki wiek dojrzały, jak Angelina Jolie, ale gdy gruba jestem to starzej wyglądam, na swoje latka, a szczupłość zdecydowanie odbiera mi kilka lat. Chyba to kryzys wieku średniego...;)

Gość miniTOFIK
ja zjadłam przed chwilką już kolację(!!!) pierś kurczaka pokrojoną z pomidorem i ogórkiem kiszonym...byłam dziś wrzeszczcie głodna, pierwszy raz od wielu tygodni!!!! I smakowała mi ta mięsno-warzywna sałatka jak mało co!!!Ale dziś wieczorkiem mam mieć gości i nawet placek zrobiłam, ale wyobraź sobie, że nawet łyżeczki z kremu(karpatka light) nie oblizałam...:) Jestem z siebie dumna!!!

Gość hej laski.
wiesz ja ci powiem kochana ze to chyba kazda kobieta wyglada starzej jak jest przy kosciiiiiii.. :))ja mam juz tego dosc chce w koncu wziac sie za siebie bo jestem leniwa jak cholera nic mi sie nie chce wiecznie ospala i bez checi do niczego.mam nadzieje ze podolam chociaz watpie jak bedziemy sie trzymac razem to moze co z tego wyjdzie jak sadzisz miniTofiku???:)dobra ide sie zajac Malym bo mnie zaraz za nogawke bedzie ciagnal hahaha.. a pozniej jak maz wroci z pracy to pojde troche pobiegac wczoraj silownia a dzis bieg:)ciekawe swoja droga ile wytrzymam.. buzka slonce Moje..:))

Gość miniTOFIK
Wiesz, moja córcia jest już taka duża, a marzy mi się jeszcze synek....możliwości(szeroko rozumiane) mi nie pozwalają na razie rozszerzyć rodziny, ale pomarzyć dobra rzecz....:). Fajny twój maluszek? Moja córa też była dość długo ogonkiem moim, ale już z tego wyrosła i tęsknię teraz za tą przylepką. Teraz raczej przypomina nastolatkę,.....:(

Gość hej laski.
kurde jest takie cos jak karpatka light???

Gość miniTOFIK
Pa słoneczko!!! Baw się dobrze!!! :) A swoją drogą to może ty już chudniesz, tylko ćwiczysz intensywnie i dlatego rozwijają ci się mięśnie,które są cięższe od tkanki tłuszczowej dlatego waga na razie nie spada. Ale im więcej mięśni tym szybsza przemiana materii!!! A pozatym przed 30-chą szybciej organizm spala kalorie. Więc młodziutka BĘDZIE DOBRZE!!!! W kupie raźniej!!!!!!!!

Gość miniTOFIK
krem karpatka robiony na mleku, nie robiłaś takiego? Najleprzy z Delecty, naprawdę polecam!!!!

Gość hej laski.
chyba dzis nie odejde od komputera..:))a muszeeeeeeee.moj babelek jest slodziutki kochaniutki i wogole wszystko.. chociaz powiem ci ze ludzie mowia ze wyglada na 3-4latka kawal chlopa z niego(po tatusiu rzecz jasna):))ja tez bym chciala dzidzie ale moje warunki sa ekstremalne na ten czas wiec odpada.. wiesz co od roku mieszkam w de i nie bardzo mi pasuje ten klimat ci ludzie itp.. chce wrocic do pl i mam nadzieje ze tak tez sie stanie..:((to przez te tutejsze zarcie tak przytylam:))

Gość miniTOFIK
ja dodaję mleko 0,5%, zawsze to mniej kalorii. Świetnie nadaje się ten krem do gofrów....;) zamiast bitej śmietany,,,aż mi ślinka cieknie. Lepiej zmieńmy temat!!! HA!!!HA!!!

Gość hej laski.
wstyd sie przyzanc ale nie pieklam nigdy nic i chyba nie bede uwielbiam gotowac wszystko ale piec nieeeeeeeeeeee... dobra ide juz.. buzialki

Gość miniTOFIK
też pwenie stres zajadasz, co? Ja tak! :( Kurcze też muszę iść do mej małej. Moja córa też wdała się w tatusia, zawsze mówili, że wygląda na więcej, a teaz na conajmniej 2 lata więcej. To trzymaj się młodziutka. Aha, może jakiś fajniejszy se wymyślisz? Jesteś taka miła...hm...może MagicBaby?...to tylko jeden pomysł...;)

Gość miniTOFIK
pseudonim miałam na myśli...;)

miniTOFIK - dziekuje Ci bardzo za slowa otuchy,jestes cudowna!:) w weekend to raczej niemozliwe zebym zaczela. ale rzeczywiscie moze od ponidzielku zaczne ;) chociaz we srode mam urodziny kolezanki. ;/ ale to tylko jeden dzien,potem znow dietka. musze schudnąć 12 kg. ;/ ehhh.. :((

Gość miniTOFIK
No to super bo to podobnie jak u mnie. Ja od czwartku (czyli wczoraj) zaczęłam i mam zamiar trzymać się cnajmniej 4tygodnie tak ostro, później powoli do normalniejszej diety i do wyśnionej wagi. Wiesz dobrze zwierzać się komuś jak sobie radzisz, samemu naprawdę ciężej. Ja czułam się jak palec w d....a dziś już toszkę inaczej :). Choć jak zaczynam jeść to skończyć nie mogę....nawet dziś, ale do sałatki dokroiłam kolejnego ogórka i pomidora, teraz herbatę piję....ale ciężko....ale warto, pomyśl kochana w jakie dżinsy się wciśniesz...jaką nogę pokażesz. Ja marzę o zgubieniu opony brzusznej...! brzxuch mam maxymalny, ponad 80cm w taliii!!!!A nosiłam rozmiar 34!!!! Kurcze!!!NO!!!

Gość miniTOFIK
Pomyśl by w tą środę wybrać jakieś mniejsze zło...zrób dla kumpeli np.sałatkę z brokułów, czy z sałaty lodowej i niż się będziesz obżerać plus wędlinka. Najlepiej jak najmniej węglowodanów, prawda? A jak zaczniesz od poniedziałku i wytrzymasz dwa dni to trzeci może też do końca nie zawalisz....Ale nawet gdyby to świat się nie zawali, nie? W czwartek zaczniesz od nowa a ja będę miała już tydzień za sobą i pozazdrościsz mi zgubionych conajmniej już 2KG(!!!) i pójdziesz w moje ślady....;) HE!!!HE!!!

Gość miniTOFIK
Ta herbata jest cudna MAGIC MOMENTS Teekanne. Spróbujcie dziewczynki, warto. Ja lubię słodkie rzeczy więc wsypuję do kubka trzy słodzinki i mam Herbatkę o smaku rumowym...pycha....najlepiej gorąca.... Widzę kolejny plus poznania was...hm...zamiast siedzieć w lodówce siedzę przed kompem i stukam....

Gość miniTOFIK
ale się rozgadałam...sama ze sobą....to się nazywa mieć gadane....:):) Wpadnę może trochę później, jak ktoś będzie. PA!!!PA!!!

hallo laseczki.. jak tam dzionek minal.. moj bardzo dobrze i oby kazdy taki byl.. tak jak pisalam ze bede dzis biegac i na pisaniu sie na szczescie nie skonczylo bylam i to uwaga razem z moim mezem:))bylam w szoku:))na kolacje zjadlam pomarancza i wodaaaaa a od jutra sie biore na powaznie za siedbie 500kcal i nic wiecej:)zobaczymy czy dam rade postanowilam biegac co drugi dzien bo w przerwach jeszcze mam silownie a ze mam umowe na rok to szkoda mi placic a nie chodzic wiec to tez jakas mobilizacja...:))co tu tak cicho dziewczyny mobilizujcie sie bo jak zostane sama to polegne na placu!!!a szkoda by bylo.. pozdrawiam was goraco moje drogie kobitki..buziaki na dobranoc.:))

Gość miniTOFIK
Kochana jesteś dziewuszko!!!!!!!!!!!!!! Ale mi miło!!! To zupełnie brzmi magicznie!!!! I zobaczysz zadziała to na Twoją podświadomość!!! Ty jesteś Magiczna!!! Czujesz to? Ha!! Ha!! A co, jak szaleć to szaleć na całego, nie?!!

Gość miniTOFIK
Ja już byłam bliska załamania teraz, córcia zajada się placuszkiem (biszkopt+masa jogurtowa z galaretką + ten krem karpatka+galaretka malinowa), mój misiek(mąż) je kapuśniaczek(pycha!), a teraz placka!!! No kurcze, jakie to niesprawiedliwe!!!Ale poszłam do lodówki i zjadłam resztę ogórków kiszonych, idę za moment herbatę zrobić!!!

Gość miniTOFIK
Ale gdzie reszta młodzieży????Czyżby utonęły...w wyrzutach sumienia...po obżarstwie? Hm....ja też mam wzloty i upadki, ale jestem uparta i będę próbować schudnąć do skutku. Jak schudnę wyślę zdjęcia PRZED i PO....co wy na to?

Gość miniTOFIK
MagicBaby, jestem z Ciebie dumna...ta pomarańcza.....!!!! Jesteś dzielna!!!

dobra jestes.... ja tez siedze i mysle teraz sie nudze i mnie napada:((moje skarby juz spia a ja dzis cierpie na bezsennosc ale co tam.. bede pisac sama do siebie bo wszyscy zaraz pojda spac..:))toficzku moj kochany daj jednego ogorka bo tu w niemcach:)) nie jedza takich smakolykow bynajmniej nie spotkalam sie jeszcze:((a tak uwielbiam:))(nie wspomne juz o tym biszkopcie i tej karpatce)ale wiesz co jak zrzucimy te kilogramy to w nagrode bedziemy musialy sie spotkac na zywo:))buziam cie goraco

Gość miniTOFIK
Kurcze, podziwiam, że jeszcze ta siłownia i bieganie. Ale Ty masz w sobie samozaparcia!!!! Może ja pomyślę o tym by biegać z pieskiem, albo za....pieskiem....;)

ja mam pomysl jesli tak bedzei ze my dwie bedziemy tylko pisac to moze mialabys ochote poklikac na gg jesli masz checi i czas..:))

Gość miniTOFIK
Ale jesteś super!!!!!!!!!!! Jestem za!!! A tak wogóle to może napisz do mnie, podaj mi adres i wyślę Ci ogóraski w paczuszce. Jak myślisz? Kiedyś wysyłałam...kapustę kiszoną mojaj siostrze w paczce i dotarła i smaczna był szalenie. Ogóreczki są przecudne Sandomierskie, jadałaś te dawniej? Szkoda, że tam takich nie ma. A czym głównie żywicie się? To jakieś potrawy "regionalne"?Czy Fast food?

Gość miniTOFIK
pewnie młodziutka! Spytam tylko miśka jaki jest mój numer bo dawno nie pisałam i używałam tej magii komputera...;)

Gość miniTOFIK
mój numer 7078807