anulka0406 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 witam! mam do was kilka pytań drogie kolezanki. mam nadzieje ze wy wiecie wiecej niz ja! a wiec mianowicie rozchodzi sie o to: w sobote 20 wrzesnia br. uprawialam sex z kolega...wiem ze to byly ostatnie dni mojego okresu tzn. ostatni... nie pamietam czy mial prezerwatywe. dodam ze miesiaczkuje nieregularnie... czy to mozliwe ze jestem w ciazy? od wczoraj boli mnie brzuch? czy tam szybko pokazuja sie juz jakies objawy? prosze o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 oczywiście, że możesz być w ciąży, zwłaszcza jak nie miał prezerwatywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala49 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Jak to nie pamietasz czy mial prezerwatywe? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 mala49>> a co się bedzie dziewczyna takimi pierdołami zajmować? miał nie miał - ważne ze orgazm był :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxx3 Napisano Wrzesień 23, 2008 chyba alkohol wzioł góre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala49 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Moim zdaniem to nie są pierdoły.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka0406 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 ja tu powaznie sie pytam, a wy mi tu wyskakujecie. rzeczywiscie alkohol wziął gore. po ilu mozna odczuwac pierwsze oznaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Wrzesień 23, 2008 po ok 2 tygodniach, ale do konca to w sumie nikt nie jest w stanie tego stwierdzic poniewaz kazdy organizm jest inny, na test jest jeszcze za wczesnie, wiec bedziesz musiala cierpliwie poczekac do terminu miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka0406 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 taaa, cierpliwie czekac. zaraz umre ze strachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxx3 Napisano Wrzesień 23, 2008 wytrzymasz człowiek jest trwaldszy od kamienia uwiez wiem co mówie juz to mam na szczescie za soba po ok 14 dniach zrób test z porannego moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka0406 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 no to skoro tak mowisz, to moze i wytrzymam. dam znac jak bede cos wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Wrzesień 23, 2008 trzeba bylo pomyslec wczesniej bo nic Cie nie usprawiedliwia a juz napewno nie alkohol... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka0406 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 wiem ze nic mnie nie usprawiedliwia. nie jestem z siebie dumna! a dni niepłodne kiedy sa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxx3 Napisano Wrzesień 23, 2008 ile dni trwa twuj cykl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka0406 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 chodzi o to ze mam nieregularne okresy;/ sprawdzalam juz w necie ale i tak nic nie znalazlam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxx3 Napisano Wrzesień 23, 2008 jesli twoje cykle sa nie krótsze niz 28 dni to nie martw sie ostatni dzien miesiaczki jest raczej niepłodny głowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka0406 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 dzieki za pocieszenie, choziaz ty jedyna nie uwazasz mnie za idiotke ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxx3 Napisano Wrzesień 23, 2008 wiesz co bo nigdy nie wiadomo co mnie spotka jutro bo wszyscy popełniamy błedy i dlatego nie oceniam ludzi bo nie sztuka ocenic potepic nasmiac sie sztuka jest zrozumiec bedzie dobrze zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Wrzesień 23, 2008 jezeli masz nieregularne cykle to raczej nie wyznaczysz sobie dni plodnych i nie plodnych, no chyba ze codziennie o tej samej porze rano sprawdzasz sobie temperature w pochwie i obserwujesz swoj sluz... pozatym gdy sie ma nieregularne to plodne dni moga wystapic w kazdy dzien, moja kumpela zaszla w ciaze zaraz po okresie bo byla pewna ze to dni nie plodne druga kumpela zaszla praktycznie pod koniec cyklu 20ktorys dzien, trzeba sie obserwowac zeby wiedziec, zadne kalkulatory Ci tego dokladnie nie oblicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka0406 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 no to ciul. jesli okaze sie ze na szczescie nie bede lece do ginekologa po tabletki zeby uregulowac sobie cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Tak oczywiście jesteś w ciąży i masz objawy 3 dni po współżyciu.. Śmieszne ile Ty masz lat? 10?! Po ponad dwóch tygodniach od współżycia można zrobić test i MOŻE będzie wiarygodny. Mdłości występują mniej więcej w 6 tygodniu czyli jakieś 7 tygodni od współżycia, ból jajników możliwe, że zaraz po zagnieżdżeniu ale nie 3 dni po współżyciu. Kurde, weź się otrząśnij i nie bierz się za seks jak nic o tym nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxx3 Napisano Wrzesień 25, 2008 witam kolezanko co tam u ciebie słychowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach