Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takmi smutno

tak mi smutno tak mi zle pocieszy ktos

Polecane posty

Gość takmi smutno

Gość takmi smutno
nikt...

Gość wiódł ślepy kulawego
dobrze im się działo....... :O

Gość takmi smutno
tzn.potzebuje rozmowy z kims dzisiejszego wieczoru.moze jakiejs rady...kto wie...

Gość a w jakim temacie

Gość takmi smutno
moze dla niektorych tu obecnych problem moj wyda sie banalny... mieszkam z mezczyzna poza ktorym swiata nie widze. ostatnio wkradla sie obojetnosc w nas zwiazek. niewiem byc moze to moj wymysl a moze rzeczywiscie tak jest. mielismy sie juz klasc spac. zimno u nas w mieszkaniu cholernie. chce sie przytulic a tu tekst "zimna jestes, jak sie zagrzejesz to wtedy sie przytul'.przykro starsznie mi sie zrobilo.jestesmy prawie caly dzien poza soba on praca ja praca a w ciagu dnia nawet nie jest w stanie godz. mi poswiecic. powiedzialam mu ze marze o dniu kiedy przytuli mnie tylko gdy bedziemy zasypiac a on na to "niedoczekanie twoje". wiec przenioslam sie do drugiego pokoju i jestem tu teraz...

Gość takmi smutno
pomoze ze, doradzi...

Gość mnie też smutno
....bo daleko do DOMU...eeehhh!!!

Gość eeee........
Juz obojetnosc ????????????????????? To co bedzie po np. 10 latach ?????????? Chyba bym sobie takiego goscia starala sie wybic z glowy :( Moze to material na krotkodystanoswego kochanka, ale napewno nie partnera na dluzej 😠

Gość takmi smutno
wez sie odpierdacz zeby nie przeklinac.

Gość takmi smutno
spierdalaj. wystarczy

nic się nie smuć... ja mam dzisiaj urodziny,a mój mężczyzna ...ogląda telewizję w drugim pokoju...to jest dopiero żal ;( Phi,tez mi mężczyzna.Jutro mu wygarnę,a teraz zrobię sobie drinka,bo cos mnie chyba jakieś przeziębienie bierze z tej zgryzoty

Gość takmi smutno
zapomnial czy jak?

Gość takmi smutno
a wiec ja zloze Ci zyczenia :-) a wiec zycze ci abys nigdy nie przestala marzyc bo marzenia pozwalaja przetrwac te wszystkie najtrudniejsze chwile... zycze Ci marzen ale nie tych ktore mozna kupic za pieniadze, nie tych ktore mozna poswiecic dla wygodnego zycia, zycze ci marzen plynacych z tego co potrafisz robic najlepiej, plunacych z ryzyka probowania, ryzyka dawania, ryzyka kochania...i zyj najpiekniej jak umiesz po swojemu :-) wlasnie wznosze toast za Twoje zdrowko Liftem pomaranczowym :-) uszy do gory :-)

Gość takmi smutno
nietuzinkowa gdzie jestes?